Horoszkópok

2016.10.25. 12:00

Napi horoszkóp - Az Ikrek ma dönthet: felveszi a kesztyűt és harcol, vagy bedobja a törülközőt

A Kos ma kissé nyűgösebb, mint máskor.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Kicsit nehezebben mennek majd a kötelező feladatok a mai nap folyamán, mintha kissé nyűgösebb lenne a megszokottnál. Délutánra már átlátja, mi lehetséges és mi nem.

Bika (április 21.-május 20.) - Próbálja azt nézni, mi az, amit már megszerzett, és ne azt, amit még nem. A mérgelődés helyett inkább elégedettség fogja eltölteni. Meglátja, máris sokkal jobb kedve lesz!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma ön dönt, hogy felveszi-e a kesztyűt és harcol, vagy bedobja a törülközőt és megfutamodik. Azonban, ha lehetősége van választani, akkor miért fordítana hátat a harcoknak?

Rák (június 22.-július 22.) - Csak erre a napra várt hetek óta, de érdekes módon nem tud kellőképpen felpörögni az adott feladatra. Közben aztán kiderül, hogy így jár jól, mert nem izgulja túl a dolgot.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Megeshet, hogy valakit megsértett a közelmúltban. Ideje lenne az illetővel kibékülnie, hogy egyszer s mindenkorra elássák a csatabárdot. Jobb a békesség, nemde?

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valaki egy régi ügyet hoz fel önnek, vagy hozakodik elő egy vallomással, ami igencsak meglepi önt. Mindenesetre próbálja megérteni az illetőt, hogy miért várt eddig vele.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Meg kell őriznie a koncentrációját, ha azt akarja, hogy megvalósulhassanak a tervei. Most egy rendkívül fontos időszakhoz érkezett, nem engedhet ki. Hajrázzon egyet!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Fel kell készülnie arra, hogy változások lesznek az eredetileg elképzelthez képest. Egy ajánlat több pénzzel kecsegtet, de nem biztos, hogy nyerő ötlet lehet. Gondolja át!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Már egy ideje megfogalmazott magában vágyat valami iránt, de eleddig nem tett érte semmit. Ma vissza nem térő alkalma kínálkozik arra, hogy előrelépjen e téren.

Bak (december 22.- január 20.) - Egyelőre remekül érzi magát az új helyen, de még nem látja pontosan, hogy mi is lesz az ön szerepe. Szeretne minél hamarabb kitűnni a képességeivel. Eljön az ön ideje is!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nagyon könnyen elterelődik a figyelme a fontos dolgokról, hamar elkalandozik a gondolataiban. Tartson egy nagyobb pihenőt, ha kell, vegyen ki szabadnapot!

Halak (február 21.- március 20.) - Csak magát okolja valamiért, pedig a másik fél keze is alaposan benne van, hogy idáig jutottak. Oldja meg, amit csak lehet, a többi pedig úgyse magán áll vagy bukik!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!