Horoszkópok

2016.04.22. 10:06

Napi horoszkóp - Az Ikrek ne köntörfalazzon barátjának

A Halak figyeljen, hogy a lakás körüli teendőkre is jusson ideje bőven!

Heffler Péter

Kos – Bármibe is fog ma, rendkívül szenvedélyesen lát hozzá és szinte szívügyének érzi a dogot, hogy végig is vigye. Ha nem ragadtatja el magát túlságosan, akkor minden rendben lesz!

Bika – Szép sikereket ért el az utóbbi időben, és mégsem szállt a fejébe a dicsőség, megmaradt ugyanaz a szerény ember, aki régen volt. Pont emiatt választanák magát egy munkára!

Ikrek – Ami a szívén, az a száján is. Barátai is ismerik, így amikor az egyikük segítséget kér, valóban azt szeretné hallani, amit maga gondol. Ha jót akar neki, akkor most sem fog köntörfalazni!

Rák – A hétvégén egyfajta számadást tart majd, hogy jelenleg hol is tart egy fontos ügyben. Jobb is, ha kicsit tervezget még, mert remek az eredeti elgondolása, csak kicsit kiforratlan.

Oroszlán – Gondolja végig, mi volt az, amit a közelmúltban elfelejtett véghezvinni, és meg is fogja találni a mai fő elfoglaltságát. Tudta, hogy majd eljön ez a nap, ne csodálkozzon!

Szűz – Tényleg nem kis munka volt eljutni idáig, ahol jelenleg is tart. Így amikor valaki ezt tönkre tenné, érthető, hogy indulatosan reagál. Persze próbálja meg azért fékezni magát.

Mérleg – A napokban átértékeli majd magában, hogy mik voltak azok, amiket maga szeretett volna megcsinálni, és mik voltak azok, amiket elvártak magától.

Skorpió – Elég fárasztó hét van maga mögött, amit egy szombati munka tetőzött, így nem csoda, ha teljesen elkészült az erejével. Ráférne önre egy kis szórakozás a barátaival az este!

Nyilas – Rádöbbent, hogy ilyen szinten nem szabad mindent irányítása alatt tartania a kapcsolatában, és több mozgásteret kell, hogy hagyjon a párjának. Szerencsére még időben változtatott!

Bak – Ahhoz, hogy megértse a jelenlegi helyzet, olyasvalakivel kell, hogy beszéljen, akivel nem szívesen elegyedik szóba. Viszont szükség törvényt bont, így ezt most nem kerülheti ki.

Vízöntő – Ha ön jelenleg éppen egyedülálló, akkor menjen bátran társaságba, mert egy igazán érdekes emberrel ismerkedhet ma meg. Észre se veszi, hogy elrepül majd az idő!

Halak – Figyeljen, hogy a lakás körüli teendőkre is jusson ideje bőven. Már régóta rendbe szeretne tenni pár dolgot, amikre ma sort kellene kerítenie. Ne legyen rest hétvégén dolgozni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!