Horoszkópok

2016.05.26. 11:34

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma inkább ne kezdjen komoly üzletbe

A Vízöntőnek ma alkalma lesz bosszút állni egy munkahelyi rosszakaróján.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ismeretlen terepre tévedt, ahol nem tudja, hogy pontosan mennyit időzhet. Szeretne minél többet, de csak akkor van értelme, ha most egyáltalán nincsenek hosszú távú tervei.

Bika (április 21.-május 20.) - Ma szakít mindennel, ami régi, és egy izgalmas irányba indul el. Persze az eleje nem lesz könnyű, de ha kitartóan kísérletezik majd, akkor előbb-utóbb megleli a helyét.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nem szabadna most azzal foglalkoznia, hogy mások mit várnak öntől, hanem csakis a saját elképzeléseit kellene követnie. Igen jó meglátásai vannak, amikért nagy kár lenne!

Rák (június 22.-július 22.) - Az egész napos hajtás után nagyon jól eshet a kora esti órákban egy séta, vagy valamilyen sportolás. Csak ilyenkor tudja kiszellőztetni a fejét, és újragondolni bizonyos dolgokat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Nem érti miért, de ma szinte minden kicsúszik majd a kezei közül, nem igazán lesz ura a feladatainak. A hét utolsó munkanapján ezért már nem kellene komoly üzletekbe kezdeni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Nem biztos benne, hogy egy kérdéses helyzetben ön mit tehetne. Egyelőre inkább maradjon meg, mint külső szemlélő, és figyelje, hogyan alakulnak a dolgok.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Elég sok mindent elvállalt az utóbbi időben, de egyelőre nagyon jól tartja a határidőket. Továbbra is ügyeljen a feladatok sorrendjére, és akkor nagy eredményt érhet el!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Bármit is tervez, csakis az igazat mondja az ügyben érintetteknek. Ha nem ismernek minden részletet, akkor nem is fognak tudni segíteni magán. Tudja, csak őszintén!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma alkalmat kap arra, hogy a közelmúltban elkövetett kisebb hibák mindegyikét elfelejtesse. Ideje lesz bőven, minden adott! Ehhez nagyon összeszedett munkára lesz szüksége.

Bak (december 22.- január 20.) - Régóta gondolkodik rajta, hogy kivesz pár nap szabadságot, és elutazik valahova. Minden körülmény adott ahhoz, hogy ma otthon maradjon és tartson egy hosszú hétvégét!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Valaki a munkahelyén megpróbálta önt rossz fényben feltüntetni a főnöke előtt. Szerencsére nem járt sikerrel, önnek mégis alkalma nyílik bosszút állni. Így tesz?

Halak (február 21.- március 20.) - Tele van tettvággyal, így ma azokon a munkatársain is segíthet, akik úgy várják a ma délutánt, mint tántorgó bokszoló a menetvégi gongot. Ha tud, vállaljon át pár feladatot tőlük!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!