Horoszkópok

2016.04.26. 09:45

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ma könnyen ellenségeket szerezhet magának

A Kos ma inkább takarékoskodjon.

Heffler Péter

Kos – Ha teheti, egy picit takarékoskodjon most, máskülönben nagyon szorosra kell húznia a nadrágot a következő hónap első napjaiban. Bölcsen tenné, ha előrelátó lenne egy kicsit!

Bika – Megérdemli, hogy olyasvalakivel töltse az életét, aki viszonozza a szeretetét, és ne olyannal, aki folyton csak kritizálja. Mindenképpen gondolkodjon el a kapcsolat folytatásáról!

Ikrek – Bárhogy is siettetik, ön nem áll kötélnek, és nem hajlandó kiadni a kezéből egy olyan munkát, ami még csak félig-meddig van kész. Inkább befejezné a feladatot a saját tempójában.

Rák – Most valahogy minden munka sokkal nehezebben megy, mert fejben teljesen máshol jár. Valami, vagy valaki elveszi az eszét, és így pedig borzasztóan nehéz koncentrálnia.

Oroszlán – Könnyen ellenségeket szerezhet ma magának, ha meggondolatlanul cselekszik, vagy mond valamit. Persze önt sose zavarták a rosszakarók, így most sem tulajdonít nekik figyelmet.

Szűz – Valaki olyannak sikerült kivívnia az elismerését, akinek a szava igazán sokat jelent önnek. Azért ne bízza még el magát, a munka dandárja ugyanis még hátra van. Igaz, jó úton jár!

Mérleg – Szinte sose le nem merülő energiája egyetlen egy dologra vezethető vissza. Mégpedig, hogy szereti, amit csinál. Ezért egyetlen túlórázás, plusz feladat sem lehet önnek terhes.

Skorpió – Akkor, amikor már szinte menthetetlenné válik a helyzet, fog érkezni a nem várt segítség. Azonban jól gondolja meg, hogy elfogadja-e, mert természetesen nem lesz ingyen.

Nyilas – Az a legfőbb probléma, hogy jelenleg saját maga sem tudja, hogy pontosan mit is szeretne. Kár másban keresni a hibát, először magában kellene tisztáznia pár dolgot.

Bak – Próbálja végre megtanulni, hogy attól, hogy olyasmit csináljon, amit szeret, nincs fontosabb. Ha boldogtalan a munkájában, akkor az élet minden területe csak nyűg lehet a számára.

Vízöntő – Elég nehezen képes most koncentrálni a feladataira, amikben így könnyen hibázik is. Jobb lenne félretenni most a munkát és pihenni egyet, mert így nem sok értelme van dolgozni.

Halak – Meg kell találnia végre önmagában a szikrát ahhoz, hogy eredményesen tudjon dolgozni. Ha ismét felfedezi a motivációt magában, akkor képes lesz a legnagyobb hegyeket is megmászni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!