Horoszkópok

2016.05.11. 18:47

Napi horoszkóp - Az Oroszlán ne agyaljon folyton a jövőn

A Nyilas ne próbálja megjátszani magát, adja csak magát.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Egy viszonylag egyszerűbb húzással igen nagyot sikerült szakítania, ám ön mégsem tud örülni a sikernek, mert azon kesereg, hogy miért nem jutott a megoldás hamarabb eszébe.

Bika (április 21.-május 20.) - Bármennyire is nagyot koppant, az önbizalma töretlen, és biztosan hisz a sikerben, amit ha tovább küzd kitartóan, akkor el fog érni. Csak higgyen magában, és így tovább!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagyon szeretne egy titkot megosztani a környezetével, pedig a lelkére kötötték, hogy senkinek se szóljon. Gondoljon bele, ön hogy érezné magát fordított helyzetben.

Rák (június 22-július 22.) - Most minden olyan olajozottan működik, nincs semmi fennakadás. Azon morfondírozik, hogy ez vajon a vihar előtti csend, vagy tényleg minden helyrejött.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Higgye el, hogy nem túl szerencsés folyton a jövőn agyalni. Inkább a jelen történései kössék le a figyelmét, mert máskülönben egy sor érdekes információról maradhat le.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A felmerült probléma nem olyasfajta, amit hamar megoldhatna. Ehhez több idő kell, ön is tudja. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, hogy csakis magára számíthat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ha valakire számíthatott, amikor a legrosszabbul álltak a dolgok, akkor abban az illetőben vakon megbízhat. Nyugodtan elmondhatja neki a kételyeit az új feladattal kapcsolatban.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Muszáj valahogy zöld ágra vergődnie azzal az illetővel, akivel olyan régóta harcban állnak, különben kellemetlen meglepetés érheti a napokban. Ez a személy ismeri a titkait!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Akkor lehet ma különösen sikeres, ha csakis magát adja. Ne próbálja megjátszani magát, azzal nem fog előrébb jutni. Egyszerűen mondja ki, amire gondol!

Bak (december 22.- január 20.) - Mindenki a maga boldogulását keresi az életben, ezt tartsa szem előtt, mielőtt döntene ma egy fontos kérdésben. Legközelebb senki sem fogja az ön érdekeit nézni.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Este próbálja némi mozgással, vagy a kedvenc hobbijával levezetni a nap folyamán felgyülemlett feszültséget. Meglátja, hogy teljesen ki fogja kapcsolni!

Halak (február 21.- március 20.) - Az illető, akivel a közelmúltban ismerkedett meg, teljesen egy hullámhosszon van önnel. Joggal mereng hosszan már most az esetleges közös jövőről.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!