Horoszkópok

2015.10.02. 12:30

Napi horoszkóp - Egy kis önbizalommal a Kos ma hatalmas sikereket érhet el

A Nyilasnak érdemes lenne elgondolkoznia a párkapcsolatán...

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Ha esetleg pont ma sorsdöntő lépésre szánná el magát, akkor hatalmas siker koronázhatja erőfeszítéseit. Csupán egy kis önbizalomra van szüksége mindehhez!

Bika (április 21.–május 20.) – Egy teljesen váratlan találkozás ma felboríthatja a napját és annyira megkavarja fejben, hogy nem igazán tud majd a feladataira koncentrálni. Ki kellene beszélnie magából az érzéseket!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Fontos témában szeretett volna beszélni az egyik ismerősével, de ő elzárkózik minden kommunikációtól. Nehéz eset, de ne adja fel egyből. Kicsit várjon és próbálja újra!

Rák (június 22.–július 22.) – Teljesen kihajtotta magát a héten, de még ma is van teendője, igaz, csak az otthonában. Próbálja a délelőtt folyamán letudni a kötelező köröket, hogy délután már pihenhessen!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Párjával nem tudták közelíteni egymáshoz az elképzeléseiket, ezért most kisebb mosolyszüneten vannak. El kell döntenie, hogy mennyire fontos ő magának!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ahhoz, hogy valóban ki tudjanak békülni, mindent át kell hogy beszéljenek, és egy szemernyi vitaforrás sem maradhat. Így talán rendezni tudják majd a vitás kérdéseket.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Most szabad kezet kap kedvesétől, mert ő is látja magán, hogy nagyon elfáradt. Találja meg azt az elfoglaltságot a hétvégén, amelyik a legnagyobb feltöltődéssel szolgálhat.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kollégáival folyamatosan harcban áll az utóbbi időben, de nem ön a hibás. Nem tudják elviselni túlzónak ható karriervágyát. Nem különösebben érdemes foglalkozni velük.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Érdemes lenne elgondolkoznia a párkapcsolatán, ha kedvesével csak a nagy viták utáni kibékülésekkor tudnák egymáshoz közel kerülni. Tényleg érdemes így folytatni?

Bak (december 22.– január 20.) – Kis időt kellene még hagynia magának, mert a dolog, amit kitalált, rendkívül drasztikusnak hat. Ettől egészen biztosan létezik jobb megoldás is, csak rá kell jönnie, hogy mi az!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Végre eljött az idő, most meglépheti, amit már olyan régóta tervezgetett magában. Már annyira várta ezt a napot, hogy éjjel szinte egy szemhunyásnyit sem aludt.

Halak (február 21.– március 20.) – Régóta szeretnének a párjával elutazni valahova, még ha nem is hosszú időre, csak kicsit kikerülni a megszokott kerékvágásból. A hétvégén ennek semmi akadálya. Nos?

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!