Horoszkópok

2015.08.18. 09:48

Napi horoszkóp - Egyes Kosoknak igen szerencsés napjuk lehet a szerelemben!

A Vízöntő nagy siker előtt áll a karrierjében.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Egyes Kosoknak igen szerencsés napjuk lehet a szerelemben, ugyanis olyannal elegyedhetnek beszélgetésbe, akihez már régóta fűzi őket plátói szerelem. Nagy sikerük lehet ma!

Bika (április 21.–május 20.) – Mostanában azon töri a fejét, hogy miért mindig önt veszik elő, ha valami nem stimmel, legyen az a munkahelyén, az otthonában, esetleg a barátai körében. Nem csak belemagyarázza?

Ikrek (május 21.–június 21.) – Érthető, hogy minél jobban szeretne teljesíteni és keményen dolgozik ezért, talán túl keményen is. valamennyi időt magára is kell szánnia, különben hamar elfogyhat a lendülete.

Rák (június 22–július 22.) – Túlságosan átvette az irányítást, és bár lehet, hogy helyes az irány, amit mutat, nem táncolhat mindenki úgy, ahogy ön fütyül. Próbálja más módon motiválni az embereket!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Már az is megfordult a fejében, hogy ennyi nehézség után, már nem próbálkozik tovább, és otthagy csapot-papot. Valóban ennyire elkeserítő lenne a helyzet? Csak okosan!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ön lehet ma az a személy, aki két barátja között a közös nevezőt jelenti majd. Nem egy hálás feladat, de a jó viszony érdekében ezt az ügyet most önnek kell elsimítania!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Meg kell emberelnie magát és neki esni egy feladatnak, még akkor is, ha úgy érzi, hogy semmi ereje nincs hozzá. Próbálja átküzdeni magát rajta, és utána majd hátradőlhet.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Úgy tűnik, hogy végre beállt arra az ütemre, amiben hosszú távon tud dolgozni. Ne hagyja, hogy felesleges kérésekkel kizökkentsék, csakis magával törődjön!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma két út közül választhat majd, és nem biztos, hogy a nehezebbik vezet sikerre. Megtalálhatja a kiskaput, amivel jelentős előnyhöz juthat vetélytársaival szemben!

Bak (december 22.– január 20.) – Borzasztó merev volt az utóbbi időben, amivel ugyan magára haragított pár embert, de ugyanakkor jókora tiszteletet is szerzett magának. Ma ezt kamatoztathatja!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Nagy sikerek előtt áll a karrierjében, amik arra ösztönzik, hogy még tovább nyomja a gázpedált. Most tényleg nincs idő lazítani, vagy megállni, addig üsse a vasat, amíg meleg!

Halak (február 21.– március 20.) – Ennél jobbkor nem is jöhetne egy kis szabadság, amit okosan használjon fel. Menjen kirándulni, utazzon, sportoljon, és ne csak otthon feküdjön. Aktívan kapcsolódjon ki!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!