Horoszkópok

2016.05.27. 10:51

Napi horoszkóp - Egyik kollégája mintha flörtölni próbálna a Rákkal...

A Vízöntőt ma nem lehet kihozni a sodrából.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Egy hosszú távúnak tűnő dolog a minap befuccsolt. Maga a tény, annyira nem is zavarja, sokkal inkább az, hogy most újra kell mindent kezdenie. Lehet, hogy tarthatna egy kevés szünetet!

Bika (április 21.-május 20.) - Ha úgy látja, hogy nem tudnak közös úton haladni a továbbiakban, akkor célszerű lenne szólni az illetőnek erről, és nem félreérthető jelzésekkel megpróbálni a tudtára hozni a dolgot.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Hirtelen önre szakadt minden teendő, és igyekszik ezeket egytől egyig lelkiismeretesen megoldani. Azonban ez szinte lehetetlen, ezért nyugodtan adjon másoknak is feladatot!

Rák (június 22.-július 22.) - Az egyik kollégája mintha flörtölni próbálna önnel, egyelőre mégsem biztos a dolgában. Különben is lehet, hogy többet veszít egy esetleges románccal, mint amit nyerhet.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Valamiért mindenben csak a rosszat veszi észre ma, nem lesz valami jó passzban. Vannak ilyen napok, egész egyszerűen bal lábbal kelt fel. Próbáljon meg otthon maradni ma!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Szeretett volna minél gyorsabban túlesni egy feladaton, de be kell látnia, hogy ez most nem a sebességről fog szólni. Türelem kell hozzá, ami talán el is vette a kedvét.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ne feledkezzen meg a célról! Nem is olyan rég történt, hogy kitűzte maga elé, hogy mit szeretne elérni, de egyelőre nem sokat haladt. Nem szabad feladnia az első nehézségnél!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy változás miatt, amit elég nehezen dolgoz fel, kissé szomorkásan indulhat a nap, de szerencsére a délután folyamán rohamosan javulni fog a kedve, hála barátainak!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A társasági élete igen fellendült az utóbbi időben, köszönhetően annak, hogy szakított az eddigi felfogással és nyitott lett az új dolgokra. Egy érdekes embert ismerhet meg!

Bak (december 22.- január 20.) - Kicsit zokon veszi, hogy valakinél a második helyre szorult. Az illető valóban kevesebbet foglalkozott önnel az utóbbi időben, de teljesen más áll a háttérben, mint gondolja.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Mai hangulatát még egy vitás helyzet sem tudja elrontani. Nem lehet ma kihozni a sodrából, és ennek egy esti, várva várt esemény lesz az oka. Addig is csak nyugalom!

Halak (február 21.- március 20.) - Bármibe is fog a hétvégén, előbb magában tisztázza, hogy meddig szeretne eljutni. Ha felkészületlenül vágja nagy fába a fejszéjét, könnyen elmehet a kedve a folytatástól.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!