Horoszkópok

2016.05.19. 18:39

Napi horoszkóp - Ha a Rák így folytatja, hamarosan egy fityingje se marad

A Kos inkább délután intézze üzleti találkozóit.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha egy fontos üzleti találkozó vár ma magára, akkor próbálja azt délutánra időzíteni. Akkor már tiszta fejjel tud majd gondolkodni, nem zavarhat be semmi.

Bika (április 21.-május 20.) - Néha az jelenti a legnagyobb segítséget, ha félreáll az ember és csak távolról figyeli valakinek a szárnypróbálgatásait. Segítsen, ha kell, de ne egyből.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valakivel a környezetében nem értik meg egymást, pedig a munkájukhoz elengedhetetlen lenne a tökéletes harmónia. Ha kell, töltsenek kicsivel több időt együtt civilben!

Rák (június 22.-július 22.) - Hajlamos lehet a túlköltekezésre, és ha továbbra is ilyen ütemben szórja a pénzt, akkor egy fityingje sem marad. Legyen egy picit előrelátóbb és felnőttesebb!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Egyelőre igyekezzen megmaradni a tervezésnél, és csak akkor továbblépni a gyakorlati részre, ha már egészen biztos a dolgában. Igazából az egész hétvégét rászánhatja a dologra.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Megtette az utolsó lépéseket is egy nagy eredmény elérése felé. Most, a siker kapujában meg kell köszönnie a segítséget mindazoknak, akik eddig ott álltak ön mellett.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Szeretne őszintén beszélni valakivel egy problémáról, de nem egészen biztos benne, hogy megértő fülekre lel. Nos, a puding próbája is az evés, így neki kell veselkednie!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Érdemes lenne minél több emberrel beszélgetnie ma, mert így könnyebben birtokába jut azoknak az információknak, amikre most a továbblépéshez feltétlenül szüksége van.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egy darabig még menetelhet ebben az őrületes tempóban, de lassacskán rá kell lépnie a fékre, mivel ismeretlen terepre fog tévedni. Ilyenkor pedig nem árt az óvatosság!

Bak (december 22.- január 20.) - Kiengedett egy olyan munkát a kezéből, ami eddig az ön reszortja volt. Kollégájának csak pontot kellett tennie az ügy végére és máris learatta a sikert.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A környezetében élők mindig is hallgattak az ön javaslataira. Nem lesz ez másképpen most sem, ha megfelelő hangnemben tálalja a dolgokat.

Halak (február 21.- március 20.) - Nem engedhet meg most egy szabadnapot sem magának, így gyorsan el kell hessegetnie a gondolatot is, miszerint a mai nappal megtoldja a hétvégéjét.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!