Horoszkópok

2016.05.29. 18:33

Napi horoszkóp - Irigylésre méltó lendülettel rendelkezik ma a Halak

A Rák ma legyen inkább szemlélődő.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Új elképzelésekkel áll elő a munkahelyén, ami mindenkinek megkönnyítené a feladatát, ám érdektelenségbe ütközik a többiek részéről. Semmiképpen se hagyja magát elnyomni!

Bika (április 21.-május 20.) - Boldogan mondott igent egy feladatra, annak részleteit azonban nem közölték önnel. Most már, hogy ismeri a feltételeket, dönteni kell még ma, hogy így is vállalja-e a dolgot!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egyik barátja nem mondja, de jólesne neki bár a biztató szó, mert nehéz döntés előtt áll. Valakinek biztosítania kell őt a támogatásáról, és mint barátnak ez az ön dolga lenne!

Rák (június 22.-július 22.) - Talán akkor jár el jól a mai nap folyamán, ha nem foglal állást senki mellett. Inkább legyen szemlélődő csupán, és csak akkor mondja el a véleményét is, ha nincs más választása!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Minden oka megvan rá, hogy büszke legyen magára, hiszen remek eredményeket ért el az utóbbi időben. Amikor ma számot ad a tudásáról, szemernyi kishitűsége se legyen!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Kicsit lazábbnak kell lennie, különben meggyűlhet a baja az otthoniakkal, és nem biztos, hogy ebben az esetben nem nekik lesz igazuk. Feleslegesen idegeskedik!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Csak a jó szándék vezérelte, de katasztrofálisan sültek el a dolgok. Emiatt ne legyen rossz érzése, mert a többiek is tudják ezt. Különben is, könnyen javítható a hiba!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Elkezdte összerakni a hatalmas kirakót, és lassacskán kitisztul a kép. Megérti mi miért történt önnel. A fájdalmasabb útját választotta a felejtésnek, de most a végére ér.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Napok óta nem lát a méregtől, és ma ez óriási vitában csúcsosodhat ki. Nehéz lesz elkerülni, de ha alkalmazza a háromig számolós módszert, akkor megúszhatja a perpatvart.

Bak (december 22.- január 20.) - Sokat morfondírozik azon, hogy mit csinált rosszul és mit jól, hol hibázott és hol tehetett volna többet valamiért. Az élet nem folytonos önvizsgálatból áll, engedje el a dolgokat!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Kicsit egysíkúvá váltak a mindennapok, talán valamelyest bele is fásult a teendőkbe. Valamit újítania kellene, akár egy régóta tervezgetett hobbi kipróbálásával.

Halak (február 21.- március 20.) - Olyan irigylésre méltó lendülettel és kifogyhatatlannak tűnő energiával rendelkezik ma egész nap, amivel bármit meg tud oldani. Este egy vitában is könnyen felülkerekedhet majd!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!