Horoszkópok

2016.12.26. 15:14

Napi horoszkóp - Komoly vitába keveredhet a Bak

A Vízöntő tele van stresszel és feszültséggel.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Mielőtt kritikát fogalmazna meg valakivel szemben, alaposan járjon utána a feltételezéseinek. Tálalni is csak abban az esetben érdemes, ha máshogy már nem ért szót az illetővel!

Bika (április 21.-május 20.) - Egy nagyon kellemes beszélgetésben lesz része a mai nap folyamán, ami gondolatébresztő hatású lehet. Talán teljesen máshogy látja majd a dolgait ezt követően.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Van, hogy egy dologért mindent megtettünk, de az sem volt elég. Ilyenkor nem szabad elkeseredni, büszkének kell lenni, hiszen nagy csatában elbukni dicsőség!

Rák (június 22.-július 22.) - Ideiglenes az az érzése, hogy egyedül lenne, ugyanis ön nagyon is társas ember. Utazzon el a napokban, hódoljon most a hobbijának, és feltöltődve tér majd vissza párja mellé!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - A minap egy nagyon fontos titkot fecsegett ki, amiből nagy problémája származhatott volna. A hazárdjáték azonban jól sült el, mindenki önt ünnepli, élvezze a helyzetet!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Új lehetőséget kap egy bizonyos területen, amivel illene élnie. Bár, mint minden változás, ez sem lesz egyszerű, viszont mindenképpen előremutató. Ezt ön is jól tudja!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Kiáll az igazáért, akár nagy nyilvánosság előtt is, amivel rossz helyzetbe sodorhatja magát. Ne féljen, ilyenkor meg fog mutatkozni, hogy ki az igazi barát. Ők segíteni fognak!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Olyasvalaki iránt táplál komoly érzelmeket, aki nem rég lépett ki egy igen komoly kapcsolatból és kis szünetre vágyna! Ez nem biztos, hogy a legjobb alkalom az udvarlásra!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma nem válogathat a feladatok között, és az eszközökben sem. Minél gyorsabban, minél több mindent kell elintéznie, hogy este valóban a pihenésé legyen a főszerep!

Bak (december 22.- január 20.) - Egyik közeli hozzátartozójával kerülhet komoly vitába, amit könnyen elsimíthat, ha nem köti az ebet a karóhoz, és beadja a derekát egy bizonyos ügyben. Csak higgadtan!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Tele van stresszel és feszültséggel, vágyna egy kevéske kikapcsolódásra, de a családi programok az egész hétvégéjét is betáblázták. Kérjen kimenőt ma estére!

Halak (február 21.- március 20.) - Kicsit keserű lehet a szájíze, mivel egész hétvégén várt valamire, de csak nem kapta meg. Lehet, hogy az ön ajándéka ma érkezik meg, csak türelem. Várja ki szépen a végét!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!