Horoszkópok

2016.05.31. 20:07

Napi horoszkóp - Nagy szerencséje lesz ma a Kosnak

A Szűz már kora délután elszabadul a munkahelyéről - próbálja hasznosan eltölteni a nap további részét!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha esetleg kicsit nehezebb időszakot tud maga mögött, akkor hosszú idő eltelte után ma végre változhat a széljárás. Tisztán érzékelhető a változás, nagy szerencséje lesz!

Bika (április 21.-május 20.) - Komoly igény merült fel önben és a párjában is egy nagyobb horderejű változásra. Úgy érzik, készek arra, hogy meglépjék régóta tervezgetett elképzelésüket.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Eléggé tartott a mai naptól, és ugyan a félelmei nem alaptalanok, mégis túlmisztifikálja a feladatot. Bízik benne, hogy különösebb erőfeszítés nélkül sikerül abszolválnia.

Rák (június 22-július 22.) - Az este már a pihenésről fog szólni, de addig azért alaposan meg fogják izzasztani. Jóval nehezebb napra kell számítania, mint amilyet most kellemesen el tudna viselni.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Pillanatnyilag érdemes lenne a távolabbi tervekre koncentrálnia, és nem leragadni a hétköznapi ügyeknél. Azokkal jó ideig nem fog egyről a kettőre jutni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Már kora délután elszabadul a munkahelyéről, és jóval több szabadideje lesz, mint azt a nap elején gondolta. Próbálja hasznosan eltölteni a nap további részét!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valaki a közeli ismerősei közül nagyot lendíthet egy, már-már patthelyzetben lévő ügyben. Csupán annyit kell tennie, hogy meghallgatja az illetőt.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Egy közelmúltbeli élmény még mindig teljesen felvillanyozza, hacsak rágondol. Próbálja azonban leplezni a lelkesedését, mert nem szeretné felfedni a lapjait.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nagyon nehéz lesz a jelenlegi helyzetet emelt fővel elviselni, de meg kell próbálnia türtőztetni magát. Ne mutassa ki, hogy mennyire megbántották!

Bak (december 22.- január 20.) - Bármi is történik, és bármennyire is borús a helyzet, ne kezdjen el vádaskodni. Előbb járjon utána a dolognak, és vizsgálja meg az ügyet minden szempontból.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Komoly beszélgetésre számíthat a nap folyamán, ahol nem lesz apelláta, csakis az igazat mondhatja, mindenféle köntörfalazás nélkül. Készüljön fel a tálalásból!

Halak (február 21.- március 20.) - Eddig egész jól kizárta magát egy családi ügyből, de ma nem ússza meg, és önnek is el kell mondania a véleményét. Jót tesz az illetőnek, ha magától is hallja, mit kell tennie!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!