Horoszkópok

2016.07.26. 19:17

Napi horoszkóp - Régóta vágyott ajándékot kap az Oroszlán

Fáradtan és nyűgösen kel ma a Vízöntő.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Ha végre képes lenne kicsit háttérbe szorítani a saját elképzeléseit, akkor rájönne, hogy másnak is lehet igaza vagy jó elgondolása. Érdemes lenne őket is meghallgatni, mielőtt lép.

Bika (április 21.-május 20.) - Van egy olyan megérzése, hogy ma történnie kell valami olyasminek, ami egyszer s mindenkorra kimozdítja ebből a bizonytalan időszakból. Már szinte tűkön ül.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Lehet, hogy magának csupán egy jelentéktelen ügyről van szó, de másnak attól még lehet, hogy nagyon is fontos dolog. Ez mindenképpen jusson eszébe, mielőtt nemet mondana!

Rák (június 22.-július 22.) - Be kellett látnia az utóbbi napokban, hogy egyes döntéseket a tudta, beleegyezése nélkül hoztak meg. Ez nem csak sérti, de fel is bőszíti, mert ennél többet tett le az asztalra.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma egy olyan ajándékkal fog valaki kedveskedni önnek, amire már nagyon régóta vágyott. Minden esélye megvan tehát, hogy egy elveszettnek hitt dolgot végre megleljen.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten. Ez jár a fejében, amikor valaki olyan kér öntől tanácsot, aki korábban nem volt ott, amikor magának szüksége lett volna rá.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Szeretné, ha mindenki elismerné a munkáját, és ezért mindenkinek megtesz mindent. Ezzel viszont kifárasztja magát, és nem biztos, hogy minőségi munkát tud végezni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Akkor lesz csak igazán sikeres napja, ha nem akar majd mindenáron ragaszkodni a terveihez, hanem egy kicsit szabadabban értelmezi a szabályokat. Messze juthat!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Hiába próbálta napokig rejtegetni a rossz kedvét, kedvese rájött, hogy valami nincs rendben. Igazából már azzal, hogy beszéltek a problémáról, félig meg is oldódott.

Bak (december 22.- január 20.) - Ahhoz, hogy megértse, hogy min kell ilyen elánnal dolgoznia már jó régóta, kérdezzen. Így talán majd könnyebben tud azonosulni a feladattal, és nem érzi akkora tehernek azt!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Fáradtan és nyűgösen kel ma, aminek talán az lehet az oka, hogy elég régen volt szabadságon. Bárhogy is legyen, ideje lenne pihenőt tartania. Fontolja meg!

Halak (február 21.- március 20.) - Önállóan, nagy ütemben végzi a munkáját, nem szorul senkinek sem a segítségére. Még az is lehet, hogy valamivel hamarabb végez majd és még kora délután hazaér. Nem megérte?

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!