Horoszkópok

2016.07.28. 18:51

Napi horoszkóp - Remekül flörtöl ma a Rák

Sokan fordulnak ma a Koshoz tanácsért.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Sokan fordulhatnak ma önhöz tanácsért, és ön örömmel is áll rendelkezésükre, de azért arra figyeljen, hogy közben a saját dolgát is tudja végezni. Fontos feladatai vannak ugyanis!

Bika (április 21.-május 20.) - Tudja, hogy egy cél elérése érdekében miről kell lemondania, de nem biztos, hogy erre a lépésre készen áll. Lehet, hogy más irányba kell gondolkodnia.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagy boldogság érheti a nap folyamán, amit szeretne másokkal is megosztani, de egy személlyel különösen. Délután már találkozhatnak és mindenről beszámolhat neki.

Rák (június 22.-július 22.) - Erőteljes kisugárzása van az utóbbi napokban, amit remekül használ kisebb flörtölésekre. Ha ön egyedülálló, még akár valami komolyabb is kialakulhat.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Végre megtette, amit már olyan régóta szeretett volna, és most egy kicsit üresnek érzi magát. Lehet, hogy pár nap semmittevés az, amire most szüksége lenne. Fontolja meg!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Úgy érzi, sokkal intenzívebben él meg most dolgokat, mint korábban. Figyeljen ezekre az érzésekre, mert kiderülhet belőlük, hogy merre kell mennie!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valaki a környezetéből óriási hatással volt önre, olyannyira, hogy gondolkodóba ejtette a jövőt illetően. Változnia kellene, vagy inkább maradjon olyan, amilyen?

Skorpió (október 24.-november 22.) - Lassan indul majd a napja, és erre valaki a munkahelyén még rá is fog kontrázni a munkamoráljával. De még ez sem fogja kihoznia a sodrából.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nagy beszélgetést tervez valakivel, mivel az elképzeléseik nem egy irányba mutatnak. Megjósolhatatlan a találkozásuk végkimenetele, de biztos jó döntést fog hozni!

Bak (december 22.- január 20.) - Legyen nyitott az új dolgokra, és nagyon érdekes információk birtokába juthat, ráadásul roppant fontos leckével lehet gazdagabb a nap végén. A változások idejét éli most!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Lehet oka a bizakodásra, mivel nagyon jól állnak a dolgok egy ügyben, ami már régóta húzódik. Lehet, hogy még ma lezárja és aztán már pihenhet.

Halak (február 21.- március 20.) - Munkahelyén minden rendben van, így tölthetne kicsit több időt a kapcsolata ápolásával. Lehet, hogy jó döntés lenne ma a párjával tölteni a délutánt.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!