Horoszkópok

2016.08.04. 18:45

Napi horoszkóp - Szerencsés napja lesz a Halaknak

Egy érzelmekben igen gazdag péntek vár a Skorpióra.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Az utóbbi időben remekül állt az anyagi helyzete, de mégis valami hiányosságra lesz figyelmes, ami egyre inkább bosszantja. Nem érti, hogy hiányozhat az az összeg. Utána kell járnia!

Bika (április 21.-május 20.) - Elsőként magát kellene összeszednie, mielőtt valamibe belefog. Mostanság elég csapongó volt, aminek egyelőre az okát sem tudja. Lehet, hogy ezt kellene megfejtenie legelőször.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Elég gyorsan fognak ma változni a körülmények, nem lesz ideje gondolkodni. Készen kell állnia arra, amit már olyan régóta tervezget. Több mint valószínű, hogy fel kell fednie a lapjait.

Rák (június 22.-július 22.) - Nagyon figyeljen arra, hogy kihez hogy szól ma, mert kissé hirtelen lehet egyesekkel. Főleg a munkatársaival szemben kellene egy kicsivel több tiszteletet, megértést tanúsítania.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ma valaki felnyitja a szemét, hogy mi hiányzik az életéből jelenleg. Ez a rádöbbenés pedig elindít egy folyamatot, ami pozitív változást fog eredményezni a hétköznapjaiban.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A napokban nagy kő esett le a szívéről, mert kiderült, hogy a közeljövőben is azzal foglalkozhat, amit annyira szeret. Ez extra adag motivációval töltötte fel.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Nagyon kemény munka árán jutott el oda, ahol jelen állás szerint tart. Ha ez idő alatt sikerült egy kis előnyre szert tennie, akkor célszerű lenne azt meg is tartania!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Annyi biztos, hogy egy érzelmekben igen gazdag nap vár önre. Kedvese egy nem mindennapi meglepetéssel rukkol elő, ami teljesen leveszi magát a lábáráról.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Kicsit máshogy látja majd a világot, mint általában. Nyitottabb lesz és szemlélődőbb is egyben. Ilyenkor olyan dolgokat is kimondhat, amiket mások nem tudnának megtenni.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem árt az óvatosság, mert nem minden az, aminek tűnik. Vigyázzon a kijelentéseire is, mert nem biztos, hogy most állást kell foglalnia bármelyik oldal mellett. Játsszon kivárásra!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A hivatalos ügyek intézését hagyja inkább máskorra, munka után inkább siessen haza, hogy minél előbb megkezdhesse a hétvégi lazítást, mert már igencsak ráfért önre a pihenő.

Halak (február 21.- március 20.) - Igazán szerencsés napja lesz, mert mindent meg tud valósítani, amit szeretne. Bajban inkább csak azzal lesz, hogy talán még maga sem tudja, hogy mit is akar pontosan.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!