Horoszkópok

2016.08.10. 10:13

Napi horoszkóp - Valaki felfigyel a Nyilasra: akár egy románc is kialakulhat?

A Vízöntő ma különösen a párkapcsolatában fog sok örömöt lelni.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Úgy tűnik megint sikerült túlvállalnia magát és most mások feladatait is ön végzi. A probléma, hogyha már elvállalta a dolgot, akkor teljes odaadással kell el is végeznie azt!

Bika (április 21.-május 20.) - Ha pozitív a hozzáállása, akkor jó dolgok is fognak önnel történnie, ez már a múltkor is bebizonyosodott. Próbáljon meg ismét így hozzákezdeni a soros feladatokhoz.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valaki a környezetében mindent meg fog tenni, hogy olyasmire vegye rá, ami valójában az ő érdekeit szolgálják. Maga dönt, hogy kihívást keres-e az ügyben, vagy inkább nemet mond.

Rák (június 22-július 22.) - Ha célt szeretne érni valamiben, akkor meg kell vizsgálnia annak a lehetőségét, hogy mi az, amiről mindenképpen le kell mondania. Nem lesz könnyű, de a sikernek ára van.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Bár ön igazán jól végzi a munkáját, és még ha tisztában is van a dologgal nem szabad, hogy elszálljon, mert jusson eszébe, hogy az ég adta világon mindenki pótolható. Még ön is!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valaki próbálja meggyőzni, hogy gondolja meg magát egy bizonyos ügyben, ön azonban hajthatatlannak tűnik. Lehet, érdemes volna legalább csak megfontolnia a dolgot!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Át kell gondolnia, hogy meddig juthat a nap folyamán. Reális célokat tűzzön ki maga elé, amiknél semmiképpen se érje be kevesebbel. Ennyi becsvágy azért legyen önben!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Sajnos most nem számíthat egy titkon nagyon remélt támogatásra. Ez most olyannyira összezavarja, hogy az eddigi terveket dobhatja ki az ablakon. Csak nyugalom!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma remek példával járhat társai előtt, ha mindent úgy csinál, ahogy szeretett volna. Valaki közülük különösen felfigyel magára. Még akár egy románc is kialakulhat!

Bak (december 22.- január 20.) - Volt egy dolog az életében, amit szégyellt mások előtt, de a napokban nagy változás állt be, melynek hatására mintha kicserélték volna. Többé nem feszeng, teljesen felszabadult!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Különösen a párkapcsolatában fog ma sok örömöt lelni, valamilyen közös program, vagy élmény okán. Ha pedig egyedülálló, jó eséllyel éppen ma ismerkedhet meg valakivel!

Halak (február 21.- március 20.) - Ha meghallja a károgókat, akkor azzal teljesen elronthatja a napját, viszont ha ezeket elengedi a füle mellett, akkor olyan csúcsokra is felérhet ma, amiről csak álmodott.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!