Horoszkópok

2016.08.30. 10:41

Napi horoszkóp - Valaki visszaélt a Szűz bizalmával

Nagyon jól sikerülnek a Skorpió üzleti megbeszélései.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Túlságosan zaklatott állapotban van ahhoz, hogy bármilyen nagyobb volumenű döntést meghozzon most. Inkább hagyja meg egy másik napra ezt a feladatot.

Bika (április 21.-május 20.) - Úgy érzi, hogy valamiből kihagyták, ezt pedig kissé zokon vette. Eredetileg bosszút forralt magában, de szerencsére ettől azért elállt. Inkább ne vegyen tudomást az illetőkről!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Nagyon jó hírt kapott a minap, de még nem veheti készpénznek a dolgot. Nem is szeretné nagy dobra verni, amit bölcsen tesz. Még egy kicsit várnia kell a bejelentéssel

Rák (június 22.-július 22.) - Ha valami olyan régóta nyomja a lelkét, jobb, ha inkább előáll vele, semmint még tovább magába fojtja. Így is túl sokáig várt a dologgal, ami cseppet sem tett jót önnek.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ön is tudja, hogy a legjobb megoldás a problémák kezelésére az őszinteség. Ugyan érthető okokból eddig nem mondott el mindent, de ma végre megkönnyebbülhet.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Őszintén beszélt valakivel az érzéseiről, amit utólag úgy gondol, hogy hiba volt, mert az illető visszaélt a bizalmával. Rá se rántson, legalább kibújt a szög a zsákból!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Valaki a közeli ismerősei vagy barátai közül olyat tett vagy mondott, ami nagyon megbántotta. Jobb, ha megbeszéli vele a dolgot, mint hogy eltemeti magában.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az üzleti megbeszélések minden várakozást felülmúló eredményekkel zárulnak. Olyan jó kedve lesz ettől, hogy még egy elhamarkodott kijelentést is tehet. Bár ezt se bánja!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A környezetében élők nagyon szívesen segítenének önnek, csak arra várnak, hogy megkérje őket. Ha legyőzi végre azt a fene nagy büszkeségét, akkor máris könnyebb lesz!

Bak (december 22.- január 20.) - Csupán egy kis pihenőre van szüksége, hogy visszatérjen az a híres harci kedve! Ehhez viszont ki kell vennie egy nap szabadságot, mert nem ártana egy teljes feltöltődés.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Van egy ügye, amit már régóta halogat, hogy befejezze. Az ügy annyira ránőtt a fejére, hogy már gondolni sem tud másra, csak erre. Ma alkalma lenne végre lezárni ezt!

Halak (február 21.- március 20.) - Bajban derül ki, ki az igazi barát, aki őszinte és nem ver át, tartja a dalszöveg is. Ez a mondás ma maximálisan igaz lehet. Jól válogassa meg, kit enged magához közel!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!