Horoszkópok

2016.05.09. 19:03

Napi horoszkóp - Végre egy kis nevetés vár a Skorpióra

Megpróbálják kizökkenteni, de a Halak megállíthatatlanul menetel a céljai felé.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Állítson össze egy listát a héten elvégzendő teendőkről, és akkor máris jobban átlátja majd a helyzetét. Sok feladata lesz, de azért bőven lesz ideje lazítani is!

Bika (április 21.-május 20.) - A spontán adódó feladatokra koncentráljon, mert ezekkel léphet majd előre. A többi rutinmunkának ígérkezik, kisujjból megoldja őket, de a kihívást a váratlan lehetőségek kínálják.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Minél gyorsabban tud pontot tenni egy bonyolult ügy végére, annál jobban fogja érezni magát. Addig is mázsás súlyként fog a vállaira nehezedni, és nem hagyja szabadon gondolkodni.

Rák (június 22-július 22.) - Váratlanul, már egy elveszettnek hitt csatát nyerhet meg a nap folyamán. Az eredmény még önt is meglepi, de ne mutassa ki a többiek felé, tűnjön magabiztosnak!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha továbbra is meg tudja őrizni a magabiztosságát és azt a pozitív szemléletét, ami mindig is jellemezte, akkor igen nagy hegyeket mászhat meg a közeljövőben!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Az egyik kapcsolatában eljött a váltás ideje. Üljenek le, beszéljék meg az illetővel, ki merre szeretné folytatni. Ha kell kérje ki a barátai, párja segítségét is.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most meg kell őriznie az irányítást, nem csúszhatnak ki a kezei közül a dolgok. Minden eddigi munkáját veszélyezteti, ha elkezd könnyelműsködni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Az utóbbi időben nem volt a legjobb passzban, de ma sokat javulhat a kedve, mivel barátai társaságában töltheti az estét. Végre egy kis nevetés vár önre!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Mindenben a jót fogja észrevenni, ami egyáltalán nem teszi elvakulttá, csak kellő energiát biztosít a nagy hegyek megmászásához is. Csak így tovább!

Bak (december 22.- január 20.) - Már csak pár lépés van hátra a célig, de ezek a legnehezebbek. Nagyon jól tudta, hogy így lesz, éppen ezért a legrosszabbra is felkészült. Nem érheti váratlan!

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Voltak időszakok, amikor szinte egymás haját tépték a párjával, de mára rendezték a dolgokat és béke van. Ugye, hogy mennyivel jobbak így a mindennapok?

Halak (február 21.- március 20.) - Megpróbálják kizökkenteni, de ön megállíthatatlanul menetel a céljai felé, és nem néz se istent, se embert, hogy elérje azt, amit szeretne. Most nem pihenhet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!