Iklódbördőce

2017.02.18. 19:35

Vidám műsor a szépkorúaknak

Iklódbördőce - Nótacsokorral és versekkel köszöntötték a település szépkorú lakosságát szombaton délután jó hangulatú eseményen.

Korosa Titanilla

Mintegy 50 vendég érkezett meg a kultúrházba megünnepelni az idősek napját, amely hosszú évek óta hagyományos rendezvénye a falunak. A Vöröskereszt helyi szervezetének és az önkormányzatnak közös rendezvényén először Sabján Krisztián polgármester köszöntötte a 60 év felettieket.

A szépkorúak ünnepségének zárásaként a helyi nyugdíjasok alkotta Cserta Dalkör is fellépett

Beszédében a szeretetről, a szeretet erejéről beszélt, Charlie Chaplin szavait felidézve, majd kiemelte: nagy jelentőséggel bírnak a településen működő szervezetek, melyeknek az idősek is tagjai, így a Vöröskereszt szervezet, a hímzőkör és nyugdíjasokból szerveződött Cserta Dalkör. A rendezvényen külön köszöntötték a falu legidősebb lakóit, a 98 éves Balogh Imrénét és a 91 éves Császár Sándort, utóbbi személyesen is részt vett a szépkorúaknak szervezett programon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!