Hirdetés

2024.05.18. 11:30

Térrajongó? Van egy kihagyhatatlan ajánlatunk!

Ha Keszthelyen vagy környékén keres családi házat, akkor mindenképpen nézze meg ezt a Balatontól 1 kilométerre lévő ingatlant, ami az aprócska jelzővel nem illethető. 242 négyzetméteren 6 szobát, és élhető kertet kínálnak most remek áron. Minden fel van újítva benne, mélyen a zsebébe biztos nem kell nyúlnia mostanság, ha megveszi. Nézze meg a képeket, megéri, még ihletet is meríthet belőle. 

PR cikk

Forrás: ingatlanbazar.hu

“KESZTHELYEN ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ CSALÁDIHÁZ ELADÓ 1 km-re a Balatontól! Eladásra kínálom ezt a két szintes, 2 fürdőszobás, hatalmas terekkel bíró otthont, ahol 4 hálószoba került kialakításra. Az alsó szinten (156 nm) a szelős amerikai konyhás nappali mellet helyet kapott a nyugati fekvésű, 42 nm-es szoba, ami irodaként/dolgozószobaként funkcionál. Emellett megtalálható még a földszinten egy dolgozószoba, egy fürdőszoba és természetesen a széles, nagy térrel bíró közlekedő, valamint egy vendég toalett. A felső szinten (netto 85,5 nm) 3 szintén tágas hálószobát, fürdőszobát, háztartási helyiséget, gardróbot és közlekedőt találunk, amik tulajdonosainak a kényelmét szolgálják.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Műszaki állapota kiváló, hiszen a közel 100 éves ház ugyan több szakaszban épült, viszont teljes felújításon esett át. Ennek köszönhetően minden falat (45-50 cm vastagságúak) tégláig lecsupaszítottak a vezetékek cseréjekor. Fűtéséréről egy modern, gazdaságos 27 kw-os Vaillant kazán gondoskodik, valamint befejezésre vár e cserépkályha/kandalló. A kombi készülék szolgáltatja a háztartási melegvízet is, amit egy 80 literes puffer tartályban tárolnak. Minden ablaka dupla üvegezésű, fából készült. A födém vasbetonból készült, így teherbírása tökéletes. A tetőt 20 évvel ezelőtt cserélték teljes újra, ekkor került rá a tökéletes állapotú vörös égetett agyag cserép. A tetőtér beépítése 12 éve történt meg, akkor kapta meg jelenlegi formáját, elosztását. Amennyiben fontos ÖNNEK a Balatonhoz közeli elhelyezkedés és nem akar felújítással bajlódni, s szereti az élhető nagy tereket.”[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában