Keresési eredmények

Találatok a "alapkőletétel" kifejezésre: 10 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A mai napon lerakták az M4 autópálya alapkövét

2017. július 11., kedd 14:14

A hajdú-bihari és a romániai bihari települések képviselőinek jelentétében kedden lerakták az M4 autópálya Berettyóújfalu-Nagykereki országhatár közötti szakaszának alapkövét.

hozzászólás

Épül a tesztpálya - Zalaegerszeg nagy jövő előtt áll – mondta Orbán Viktor az alapkőletételen

2017. május 19., péntek 12:08

Az alapkőletétel ceremóniájával pénteken hivatalosan is elkezdődött a 40 milliárd forintból megvalósuló járműipari tesztpálya kivitelezése a megyeszékhelyen.

hozzászólás

Régi álom valósulhat meg

2017. január 10., kedd 08:30

Zalaegerszeg - Régi álom valósul meg azzal, hogy óvoda épül a megyeszékhely andráshidai városrészében. Az alapkőbe az időkapszulát hétfőn délelőtt helyezték el az Öveges József iskola déli oldali udvarán.

hozzászólás

Sportcsarnok, kicsiknek, nagyoknak

2016. január 24., 16:41

Martonvásár – Simicskó István honvédelmi miniszter közreműködésével helyezték el a leendő sportcsarnok alapkövét az időkapszulával az iskola mellett. A tanulók és több sportklub várta ezt az eseményt.

hozzászólás

Alapkőletétel: száz új munkahelyet létesít a nyomdaipari cég

2015. január 27., kedd 14:11

Zalaegerszeg - Az északi ipari parkban megvalósuló 4,5 milliárd forintos beruházás 14 évre visszamenőleg a térség legnagyobb ipari fejlesztése. Ezt mondta az Edelmann Hungary Packaging Zrt. új üzemcsarnokának alapkőletételén Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere. Hozzátette: a fejlesztés azt bizonyítja, hogy az egykori Zalai Nyomda jó kezekben van az Edelmann konszernnél.

hozzászólás

Épül a szívsebészet

2014. július 11., péntek 17:25

Zalaegerszeg – Pénteken tették le ünnepélyes keretek között a Zala Megyei Kórház új Kardiológiai és Szívsebészeti Centrumának alapkövét.

hozzászólás

Piac háztáji termékeknek

2014. március 18., kedd 18:50

Litér - Helybeli és vidéki őstermelők kínálhatják áruikat a júniusra elkészülő piacon - hangzott el a hétfői alapkőletételen.

hozzászólás

Százhúszmillió forintból üdülőfalu épül a Szent Gróth termálfürdő területén

2010. szeptember 22., szerda 04:27

Üdülőfaluval bővül a Szent Gróth termálfürdő, a létesítmény alapkövét ünnepélyes keretek között rakták le kedden. Az avatást jövő év májusában tartják.

hozzászólás

Épülhet a 622 milliós Infocentrum Zalaegerszegen

2010. január 13., szerda 17:35

A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar egerszegi intézetében szerdán került sor a 622 millió forintból megvalósuló Infocentrum alapkőletételére.

hozzászólás

A válság ellenére (képgalériával)

2009. március 28., szombat 04:29

Zalakaros (kv) - A Gránit Gyógyfürdő Zrt. a Nyugat-dunántúli Operatív Programból nyert 809 millió forintos támogatással, két ütemben fürdő-plazát hoz létre, nem kevesebb mint 2,7 milliárd forint nettó értékben. Az ünnepélyes alapkőletételre tegnap került sor.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...