Keresési eredmények

Találatok a "Balaton" kifejezésre: 2237 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Algavirágzás is okozhatta az olajos foltot a Balatonban

2017. június 26., hétfő 17:17

Mintegy 70X50 méter nagyságú olaj vagy olajos folt úszott vasárnap a Balatonon Gyenesdiás és Keszthely között.

hozzászólás

Még nincs főszezon: nyáron a fő vonzerőt jelentő Balaton mellett a programok is vendégcsalogatóak

2017. június 25., 07:00

BALATON - Az iskolások már néhány napja a vakációt élvezik, de a tanév végeztével még nem kezdődik el a főszezon. A családok nagy része júliusban indul balatoni nyaralásra – ezt tapasztalják a tóparti szállás- és vendéglátóhelyek.

hozzászólás

Csaknem 2 milliárd forintból 55 balatoni strand újul meg az idén

2017. június 24., szombat 14:35

Csaknem 2 milliárd forintnyi hazai támogatással 38 Balaton-parti település 55 strandján, 344 beruházás, felújítás valósul meg az idén - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója az MTI-vel szombaton.

hozzászólás

Klassz a parton: komolyzene a Balatonnál

2017. június 22., csütörtök 14:52

Több balatoni település között Keszthelyen és ingyenes komolyzenei koncertekre várják a közönséget nyáron a Klassz a parton fesztiválon.

hozzászólás

Jutalomból a Balatonra - Volt a gyerekek közt, aki még nem is látta a magyar tengert

2017. június 22., csütörtök 13:33

NAGYKANIZSA - A Nostru Országos Cigány Egyesület szegény sorsú, de jól tanuló gyerekeket kirándultatott a Balatonhoz. A nebulók között akadt, aki életében most látta először a magyar tengert.

hozzászólás

Nekünk a Balaton a Riviéra

2017. június 22., csütörtök 08:30

DUNAÚJVÁROS - Riviéra - az olasz szó jelentése: partvonal. A Balaton a főváros után hazánk legjelentősebb turisztikai célpontja. Legfőbb vonzereje a tó kiváló minőségű és nyáron kellemesen langyos vize.

hozzászólás

Legek, hősök, vitézek

2017. június 21., szerda 20:00

25 veszprémi általános iskolás diák nevelőkkel együtt vett részt azon a jutalomkiránduláson, amit a BaBaKO immár hetedik alkalommal szervez azoknak a veszprémi diákoknak, akik a tanév során különböző , a Környezetvédelmi Oktatóközpont által meghirdetett vetélkedőn, versenyeken, levelező játékokban, fotópályázatokon eredményesen szerepeltek, vagy elismerésben részesültek.

hozzászólás

A Balaton a favorit - Idén honfitársainknak csupán a fele tervez nyaralást

2017. június 21., szerda 08:30

A GfK 1000 fő megkérdezésével kutatta a hazai lakosság idei nyaralási terveit. A válaszok szerint idén minden második honfitársunk tervez üdülést. Aki így tesz, az jellemzően vízpartra utazik. Ennek megfelelően a legnépszerűbb hazai úti cél továbbra is a Balaton, külföldön pedig a horvát, görög és olasz tengerpart, valamint Erdély.

hozzászólás

Jó reggelt, Zala megye!

2017. június 19., hétfő 06:00

Ki ne álmodozott volna arról, hogy jó volna egy másik világba csöppenni, távoli tájakra utazni - vagy akár a Balaton és térsége ezer csodáját felfedezni, élvezni a strandot, a tó vizét, esetleg más bőrébe bújni?

hozzászólás

Nem csak szezonban, egész évben Balaton – most már betűkkel is

2017. június 18., 14:09

A zalai város is csatlakozott a Balatoni Kör kezdeményezéséhez, a tóparti települések közös nyárnyitó ünnepéhez. Egy másik rendezvény, a Nagyon Balaton beharangozójaként pedig óriásbetűk kerültek a Libás strandra.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...