Keresési eredmények

Találatok a "diákkonferencia" kifejezésre: 12 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A diákok motiválása új módszerekkel

2017. május 21., 19:00

Zalaegerszeg - Nemrégiben három diákkonferencia is zajlott a megye középiskoláiban, amelyek a természettudományokra hívták fel a diákok figyelmét.

hozzászólás

SÉTA - Az építész diákkonferencián

2017. április 25., kedd 20:15

Idén 23. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Építész Diákkonferenciát, amely ez alkalommal Veszprémben zajlott. Ebben az évben is az ország minden részéről, valamint határon túlról is érkeztek építésznövendékek valamint tanárok.

hozzászólás

Szakmák és tudomány Keszthelyen

2017. április 21., péntek 20:13

Szalvéta origami, smink-és hajfonó verseny, géppuskakéz- gépíró verseny is szerepel a Szakmák éjszakája keszthelyi rendezvényein, a város három szakképző intézményében. Ezen az esten tartották a Tudományos Diákkonferenciát is.

hozzászólás

Egészségtudományi diák-kutatók - Jól szerepeltek a zalagerszegi diákok

2015. május 12., kedd 15:13

Zalaegerszeg - A a hétvégén rendezték meg a zalai megyeszékhelyen a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara XXI. Tudományos Diákköri Konferenciáját. Az alábbiakban az egerszegi képzési központ elismerést nyert hallgatóinak dolgozatairól szólunk.

hozzászólás

Építésznek tanuló diákok konferenciája

2014. június 05., csütörtök 06:21

A szlovákiai Losoncon rendezték meg a közelmúltban a Nemzetközi Középiskolai Építész Diákkonferenciát, amelyen zalaegerszegiek is részt vettek.

hozzászólás

Diákkonferencia építészeti értékekről: közel 30 iskolából jöttek a rendezvényre

2013. április 19., péntek 17:12

Zalaegerszeg - Megkezdődött pénteken a XIX. Nemzetközi Középiskolai Építész Diákkonferencia. A rendezvényre határokon túli magyarlakta településekről is érkeztek.

hozzászólás

Főiskolás fesztivál kilencedszer Zalaegerszegen

2013. április 15., hétfő 15:48

Zalaegerszeg - Egész héten egymást követik Zalaegerszegen a diák rendezvények. Hétfőtől kezdődött a Főiskolás fesztivál, majd építész diákkonferencia következik, és a hét végét a városi diáknapok zárja.

hozzászólás

Tudományos diákkonferencia Nagykanizsán

2013. március 01., péntek 16:08

Nagykanizsa - A busmanok, az ókori Róma építészete, a szamurájok, illetve Széchenyi István és Zala kapcsolata - néhány téma a Batthyány Lajos Gimnáziumban (BLG) pénteken megrendezett tudományos diákkonferenciáról.

hozzászólás

Diákkonferencia történelmi előadásokkal

2012. október 05., péntek 18:57

Zalaegerszeg - Tudományos diákkonferenciát rendeztek péntek délután az Ady-iskolában; az ismeretterjesztő programon zalai középiskolás fiatalok számoltak be saját történelmi kutatásaik eredményeiről.

hozzászólás

Építész diákok konferenciája

2012. április 24., kedd 11:45

A hét végén zajlott Szolnokon a XVIII. Nemzetközi Építész Diákkonferencia, amelyen közel 30 intézmény képviselői vettek részt.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...