Keresési eredmények

Találatok a "előfizető" kifejezésre: 11 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Előfizetőnk barátságokat köszönhet a Zalai Hírlapnak

2017. március 20., hétfő 20:10

Két éve adtunk hírt Pálfy László nyugalmazott tanár segítségével az űrhajózás világnapjáról. A tanár úr harminc éve hűséges előfizetője a Zalai Hírlapnak, több szállal is kötődik hozzá.

hozzászólás

1 milliót is nyerhet a Vas Népével!

2017. március 12., 20:56

Megyei körkép - Minden olyan olvasónk, aki áprilisban előfizetője a Vas Népének, esélyes arra, hogy megnyerje a számos ajándék egyikét vagy akár a fődíjat, az 1 millió forintot.

hozzászólás

Játék: Most nagyot szakíthat a Naplóval!

2017. március 12., 20:30

Veszprém - Már megszokhatták kedves olvasóink, hogy egy évben több alkalommal is játékra invitáljuk önöket, hol kisebb, hol nagyobb ajándékokért.

hozzászólás

Árat emelt a szolgáltató - felbonthatja a szerződést?

2012. február 21., kedd 07:15

Felbonthatja-e az ügyfél a hűségidőt is tartalmazó előfizetői szerződést azután, hogy a mobiltelefon-szolgáltató árat emelt? - olvasónk fordult lapunkhoz ezzel a felvetéssel.

hozzászólás

Ciki baki: 8 millió e-mailt küldött ki tévesen a New York Times

2011. december 29., csütörtök 20:40

Hatalmasat ég a New York Times, a világ egyik meghatározó lapja, hiszen tévedésből kiküldték az e-mail címlistájukon szereplő összes címzettnek azt az elektronikus levelet, amelyet csak pár száz, az előfizetésüktől épp megszabaduló embernek szántak.

hozzászólás

Rohamosan terjed a mobilinternet

2011. január 24., hétfő 17:30

2010 decemberében 87 ezerrel, 1 millió 307 ezerre nőtt a mobilinternet-előfizetések száma Magyarországon, míg a teljes előfizetői táboron belül az – a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő – aktív ügyfelek száma átlépte az egymilliót, a november havi 947 ezerről decemberben 1 millió 3 ezerre emelkedett - közölte hétfőn a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

hozzászólás

Szüléshez, harckocsival

2010. április 25., 11:02

Voltak olyan írások, amelyekben hibákat találtam, de a többségüket mindig örömmel olvastam el, és hitelesnek találtam – merengett el emlékei között az immár 89 esztendős Polai Károly, aki gyerekkora óta lelkesen böngészi az újságokat, s a Zalai Hírlap legrégebbi előfizetői közé tartozik.

hozzászólás

Bevásárlónap hű olvasóinknak

2010. február 25., csütörtök 04:29

Hű előfizetőinknek érdemes ma ollót ragadni, a lapból kivágott kuponokat pedig jó, ha azonnal a táskájukba rejtik. Segítségükkel holnap 20-50 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá termékekhez, szolgáltatásokhoz. Hűségkártyájukat otthon ne felejtsék!

hozzászólás

Elkelt a Zelka!

2009. október 22., csütörtök 06:44

A Tarr Kft.-hez került Zelka Zrt. optikai kábelhálózata, és ezzel 59 település közel 34 ezer előfizetője csatlakozott a szekszárdi székhelyű céghez. A munkát az újonnan kinevezett igazgató irányítja majd, de a területen és az ügyfélszolgálaton a korábbi munkatársak látják el a feladatokat.

hozzászólás

Olcsóbban pihenhetnek a hűségkártyások

2009. július 30., csütörtök 07:52

Zalaegerszeg, Hévíz (pgy) - A nyár a kikapcsolódás időszaka. Bizonyára hű olvasóink közül is sokan felkerekednek, hogy vízparton vagy éppen egy wellnesshotelben töltsék szabadságukat. Hűségkártyával az utazás, a pihenés is olcsóbb lehet.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...