Keresési eredmények

Találatok a "étkezés" kifejezésre: 69 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Elmaradt az esküvője, így a vacsorát hajléktalanoknak ajánlotta fel

2017. július 16., 17:01

Fedélnélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

hozzászólás

Los Angelesben "legel" egy magyar férfi

2017. július 10., hétfő 14:48

Christopher Nyerges mindig azt eszi amit az utcán talál, ugyanis a világ legnagyobb városainak környékén is nőnek növények. Csupán azt kell megtanulni, mi ehető és mi nem.

hozzászólás

Változik a kenyér összetétele, nagyobb rozstartalom várható

2017. június 24., szombat 09:30

KÖRKÉP Várhatóan nem emelkednek a kenyérárak a Magyar Élelmiszerkönyv új előírása nyomán, amely megváltoztatja a felhasznált alapanyagok arányát, így például a teljes kiőrlésű kenyerek és a rozskenyerek összetételét.

hozzászólás

Megváltozott a kenyér összetétele

2017. június 23., péntek 21:22

BUDAPEST - Megváltozott a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például 40 helyett minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek 15,1 helyett legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia tegnaptól.

hozzászólás

„A húsz évvel ezelőtti ételeink még nem tartalmaztak ennyi ízfokozót!”

2017. május 18., csütörtök 09:18

Magyarországon is egyre nagyobb réteg fektet komoly hangsúlyt a minőségi, tudatos táplálkozásra. Nem is olyan meglepő ez, hiszen egyes adatok szerint napjainkban közel egy millió ember szenved liszt vagy tejcukor-érzékenységtől hazánkban.

hozzászólás

Mi okozhatja a puffadást?

2017. május 15., hétfő 10:00

Vannak ételek, amelyekről tudjuk, hogy puffasztó hatásúak a szervezetünkre, de a nők menstruáció idején is gyakran tapasztalják a kellemetlen hasfeszülést. Ezek mellett vannak olyan hétköznapi dolgok is, amelyekről nem is gondolnánk, hogy fokozzák a gázképződést.

hozzászólás

A DH egypercese: Családi idill - vacsora

2017. május 02., kedd 05:30

Én ma nem, köszi, tudod, húsvét óta diéta.

hozzászólás

Így kerüljük el a túlevést! - Tippek, hogy ne pukkadjon ki a hasunk

2017. április 12., szerda 11:00

Körkép - Húsvétkor minden otthonban megjelenik a "terülj, terülj asztalkám". Nehéz ellenállni az ínycsiklandó falatoknak, így gyakran előfordul, hogy kidurranásig esszük magunkat.

hozzászólás

Itt épülnek idén parkolók Kanizsán

2017. február 23., csütörtök 16:38

Nagykanizsa – Parkolók bővítéséről, járdaszakaszok építéséről, illetve az intézményi étkezési díjak emeléséről is határozott csütörtöki ülésén a város önkormányzata.

hozzászólás

Egy ebédnek indult

2017. február 20., hétfő 21:48

Békésen fogyasztottam az ebédemet egy áruház étkező részén, amikor egyszercsak leült velem szemben egy úr, aki igazi energiavámpír módjára elkezdte sorolni a személyes gondjait.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...