Keresési eredmények

Találatok a "haláleset" kifejezésre: 72 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Meghalt egy fiatal magyar nő, akire rádőlt egy fa Madeirán (frissítve)

2017. augusztus 16., szerda 13:10

A kórházban életét vesztette a madeirai fakidőlésben megsérült magyar állampolgár - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) Sajtó Főosztálya kedd este az MTI megkeresésére.

hozzászólás

Leszállt Ferihegyen egy török gép, mert meghalt a fedélzeten egy utas

2017. augusztus 14., hétfő 08:31

Az esti órákban megszakította útját Ferihegyen egy török repülőgép, mert a fedélzeten meghalt egy utas - közölte a Liszt Ferenc-repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója hétfőn reggel az MTI-vel.

hozzászólás

Embert gázolt a vonat Zalaegerszegen

2017. augusztus 12., szombat 20:55

Zalaegerszegen szombaton este negyed kilenc, fél kilenc között a városból Budapest felől érkező vonat halálra gázolt egy hölgyet.

hozzászólás

Nem volt meg a manőverhez szükséges repülési magasság

2017. augusztus 10., csütörtök 12:00

ZALAEGERSZEG A pilóta vezetéstechnikai hibája okozta a tavaly nyári, két halálos áldozatot követelő sárkányrepülő balesetet a megyeszékhely határában. Emellett más szabálytalanságot is feltárt a vizsgálat.

hozzászólás

Elhunyt Kevin "édesapja" - holtan találták szállodai szobájában

2017. július 22., szombat 18:21

Holtan találták Palo Altó-i szállodai szobájában a 71 éves John Heardöt, akinek talán legismertebb szerepe Kevin apukája volt a Reszkessetek, betörők! című családi komédiában.

hozzászólás

Földrengésben vesztette életét két ember Koszon, a Görög-szigeteken (frissítve)

2017. július 21., péntek 08:14

A nagy erejű földrengés Törökország égei-tengeri partvidékén, és a hozzá közeli Görög-szigeteken történt csütörtök éjjel

hozzászólás

Múlt héten két furcsa zuhanás is történt Fehérváron

2017. június 12., hétfő 16:11

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának információ szerint a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja annak a férfinak a halálesetét, aki eddig tisztázatlan körülmények között pénteken esett, vagy ugrott ki egy fehérvári panelház 10. emeleti erkélyéről.

hozzászólás

Ebben is vezetünk: Magyarországon a legnagyobb a tüdőrákos halálesetek száma az EU-ban

2017. május 30., kedd 15:12

Az Európai Unió (EU) tagországai közül Magyarországon volt a legmagasabb, 27 százalékos a tüdőrák okozta halálesetek aránya a daganatos betegségekkel összefüggő összes elhalálozásban 2014-ben - közölte kedden az Eurostat.

hozzászólás

Elhunyt Robert Miles, a Children atyja

2017. május 10., szerda 07:49

47 éves korában elhunyt Roberto Concina, ismertebb nevén Robert Miles, aki elektronikus zenéjével és többek között Children című slágerével vált világhírűvé.

hozzászólás

Meghalt Usztics Mátyás színész, rendező

2017. április 30., 17:12

Elhunyt Usztics Mátyás színész, rendező, a Nemzeti Kamara Színház alapítója; 68 éves volt - tudatta az Usztics Mátyás és barátai hivatalos közösségi oldal a család hozzájárulásával vasárnap.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...