Keresési eredmények

Találatok a "javítás" kifejezésre: 34 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Közel két napja áram nélkül: Több száz háztartásban továbbra sincs szolgáltatás

2017. augusztus 12., szombat 19:41

Több száz háztartásban továbbra sincs áram a Nyugat-Dunántúlon, a kisfeszültségi hibák elhárítása, a csütörtök esti viharban megsérült villanyvezetékek és oszlopok javítása vasárnapig is elhúzódhat - tájékoztatta szombat este az E.ON szóvivője az MTI-t.

hozzászólás

Részecskeszűrő tisztítás

2017. július 28., péntek 13:02

Az Éles & Makai szakszervize a részecskeszűrő tisztítás terén lassan egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Ennek köszönhetően nem meglepő, hogy sikeresen megtisztítják a hozzájuk behozott eldugult részecskeszűrők szinte mindegyikét, ráadásul 20e km garanciát is vállalnak a frissen megtisztított szűrőkre.

hozzászólás

Nem tud hívást indítani a telefonján? Nem önnél van a hiba! (Frissítve)

2017. május 15., hétfő 12:21

Országszerte akadozik a Telekom mobilhálózata hétfőn, elkezdték a hiba javítását.

hozzászólás

Javítják a tüdőszűrő gépet, így csütörtökig ne menjenek

2017. április 24., hétfő 09:55

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház pózvai telephelyén a tüdőszűrő gép javítási munkái miatt a tüdőszűrés április 24-én, 25-én, és 26-án (hétfőtől szerdáig) átmenetileg szünetel - tudatta szerkesztőségünkkel az egészségügyi intézmény vezetése.

hozzászólás

Külföldről behozott autók - a "gazdaságos" javítás következményei

2017. március 11., szombat 12:00

Évről-évre egyre több autót hoznak be külföldről, amelyekről azonban az új magyar tulajdonos gyakran nem is sejti, hogy a csillogó kaszni mögött valójában mi rejlik… Rémisztő adatokat tárt fel egy hatóság: a behozott autók majd 40 százalékában biztonsági rendszere hiányos vagy nem működik…

hozzászólás

Javítják a járdát - Szépül a Bartók színháznál a Babits utca

2017. február 17., péntek 20:07

Dunaújváros – Hatvani József és Járóka Imre a kivitelező cég szakemberei a hőmérsékleti mínuszok közepette is javítják a a járdaburkolatot és az útpadkát a Babits Mihály utcában.

hozzászólás

Fejlesztik az M2-es utat

2017. február 08., szerda 21:45

A Strabag nyerte az M2-es gyorsforgalmi úttá fejlesztésére kiírt közbeszerzést. A tervek szerint Budapest és Vác között végig óránként 110 kilométerrel lehet majd haladni, és 2X2 sávossá épül át az autóút.

hozzászólás

Ha tériszonya van, ezt ne nézze meg!

2016. október 17., hétfő 12:11

Nagykanizsa - A közelmúltban beázott a Rotary irodaházának födéme, amit hétfőn, azaz ma kezdtek javítani, a párkánnyal egyetemben.

hozzászólás

Ezeken az útszakaszokon vezessen óvatosan!

2016. szeptember 02., péntek 15:46

Megyénkben sok útfelújítás zajlik jelenleg, még egy ideig kerülgetnünk kell a bójákat, és bizony a sebességkorlátozást is illik betartani.

hozzászólás

Újabb forrást kaphatnak

2016. augusztus 25., csütörtök 10:32

Az önkormányzat az elmúlt évek jó gazdálkodásáért az adósságkonszolidációból kimaradt településeknek kiírt pályázaton 181 millió forintot nyert, amelyből 7-7 milliót kaptak a részönkormányzatok.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...