Keresési eredmények

Találatok a "kap" kifejezésre: 26 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Véleményezni lehet a közös uniós agrárpolitikát

2017. március 20., hétfő 20:00

Budapest - Május 2-áig lehet véleményezni az uniós Közös Agrárpolitikát (KAP), s fontos, hogy minél több hazai gazdálkodó megtegye ezt, mivel döntésének meghozatalakor Brüsszel nagyban fog támaszkodni ezen visszajelzésekre is.

hozzászólás

Mutasd magadat! Civil fiatalok keddi bemutatkozása a városban

2014. augusztus 12., kedd 20:25

Székesfehérvár -– Mutasd magad, fiatalság! címmel szerveztek egész napos programot a belvárosban, majd a civilközpontnál a Kap-Tárosok.

hozzászólás

Mit ad a KAP a gazdáknak?

2013. január 02., szerda 07:48

Zalaegerszeg – A közelmúltban a Magyar Agrárkamara szervezésében az Európai Unió 2014-2020 közötti, új költségvetési időszakában életbe lépő Közös Agrárpolitika (KAP) tervezetéről hangzott el előadás a megyeszékhelyen.

hozzászólás

Jogsértő tisztogatás az iskolákban?

2012. január 27., péntek 19:48

A Demokratikus Koalíció visszautasítja, hogy a kormány miután átvette a megyei önkormányzatoktól az első oktatási intézményeket, máris jogsértő, a diákok és pedagógusok érdekeit semmibe vevő tisztogatásba kezdett - írta az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Niedermüller Péter alelnök.

hozzászólás

A Pannon Egyetem minden elsős hallgatója kollégiumot kaphat

2012. január 25., szerda 12:20

A Pannon Egyetem minden elsőéves állami ösztöndíjas hallgatónak kollégiumi férőhelyet biztosít Veszprémben, Keszthelyen és Nagykanizsán is - tájékoztatta az MTI-t szerdán Friedler Ferenc rektor.

hozzászólás

KAP: jogászból lett humorista

2011. augusztus 02., kedd 11:31

Nagyvázsony - Álomfellépésnek nevezte a Dumavölgy-Humorvár eseményeit Kovács András Péter. Hazánk legnagyobb stand-up fesztiválját Nagyvázsonyban rendezték meg, ahol a legismertebb hazai humoristák léptek fel.

hozzászólás

Többen kapnak pénzt

2011. július 22., péntek 19:41

Az előzetesen vártnál több, 2.450.960 ember jut reálhozamhoz 2011. augusztus 31-ig, ami közel 7 százalékkal magasabb a pénztárak által korábban becsült adatnál; a magánnyugdíjpénztárak mindenkor a törvényi előírásoknak megfelelően, szigorú állami felügyelet mellett fektették be tagjaik nyugdíjcélú megtakarításait - közölte a Stabilitás Pénztárszövetség.

hozzászólás

Több száz milliós gyorssegélyt kapnak a mentők és a betegszállítók

2011. április 01., péntek 12:58

A magas benzinárak miatt a szaktárca összesen több mint négyszázmillió forintos gyorssegélyt ad az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ) és a betegszállító szervezeteknek - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkárság kabinetfőnöke pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

hozzászólás

Liszt Ferenc nevét kapja a ferihegyi repülőtér

2011. március 16., szerda 20:28

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a ferihegyi légikikötő neve az Országgyűlés szerdán hozott döntése értelmében.

hozzászólás

Defibrillátorokat kapott a budapesti rendőrség

2011. március 04., péntek 13:50

Öt félautomata defibrillátort kapott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), a készülékek a közlekedésrendészeti és a bevetési részlegekhez kerülnek - jelentették be a BRFK, az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, valamint a HELP program képviselői pénteki sajtótájékoztatójukon.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...