Keresési eredmények

Találatok a "kertészkedés" kifejezésre: 27 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Amaránt, a szegény csóró disznóparéjok hercege

2017. augusztus 08., kedd 12:30

A múlt héten volt szerencsém megcsodálni egy dísznövényként tartott dekoratív, ugyanakkor a konyhában is hasznosítható növényt, egy karmazsin, alias piros amarántot.

hozzászólás

Szépüljön a kert! Játssz velünk MTD-s ajándékokért!

2017. július 05., szerda 00:57

Legyen a Tiéd az 5 db KETTŐS VÁGÓÉLŰ METSZŐOLLÓ “ALU-PROFESSIONAL”, vagy az 5 db multi-star® MINI-SET (Tartalma: viráglapát, mini kultivátor, kis lombseprű, mini kapa, mini szerszámnyél) egyike!

hozzászólás

A jó kert is fejben dől el - A szépség mellett a funkció dönt

2017. június 20., kedd 12:00

A kertek kialakításakor a természetet és az épített környezetet próbáljuk olyan egységbe hozni, hogy kényelmes, saját elképzelésünket megvalósító, ugyanakkor a természet szépségét is érvényesülni engedő teret kapjunk.

hozzászólás

Ki mondta, hogy egy kismaci ne tudna kertészkedni? - videó

2017. május 24., szerda 09:32

Gazdája és az állat tökéletes összhangban dolgoznak a veteményesben.

hozzászólás

Tavaszköszöntő: burgonya, borok és tavaszi kertek

2017. március 28., kedd 14:19

Tavaszköszöntőre: a bor, a gasztronómia, a kultúra és a kiskerti kertészkedés ünnepére várták az érdeklődőket szombaton az alsópáhoki Művelődési házba.

hozzászólás

Leljük örömünket a kertészkedésben!

2017. március 13., hétfő 18:41

Ha kertünket vegyszerek nélkül, kizárólag természetszerű módszerekkel kívánjuk termékenységre bírni, számos lehetőség közül választhatjuk ki a kedvünkre valót.

hozzászólás

Örökzöldek hókabátban

2017. január 17., kedd 10:00

Pufi fehér hókabátba öltöztek a bokrok, az örökzöldek többkilós párnákat tartanak az ágakon. Igazán elragadó látvány, de ha kigyönyörködtük magunkat, óvatosan rázogassuk vagy seprűvel takarítsuk le róluk a havat, mert a megnövekedett súly alatt letörhet az ág. Az örökzöldeknek télen is szükségük van vízre, erről, s általában a gondozásukról írunk mai rovatunkban

hozzászólás

Az albás kosarasok kertészkedtek

2016. november 04., péntek 08:00

Székesfehérvár - Az Alba Fehérvár kosárlabdázói a városgondnokság kertészeinek közreműködésével ültették el csütörtökön délután azokat a növényeket, amelyeket a „Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért” pályázaton nyert el az Alba Fehérvár.

hozzászólás

Most ültessük el az epret!

2016. szeptember 05., hétfő 16:30

Balatonfüred - Lehet, hogy nem lesz olyan nagy, mint a bolti, talán többe is fog kerülni, de saját. Az pedig mindig a legjobb ízű. Csizmazia Szilveszter kertészmérnök szerint most van itt az ideje, hogy epret ültessünk.

hozzászólás

Miért ne lehetne kertünk a városban is? - Így csináljuk!

2016. március 22., kedd 12:23

Miért ne lehetne csodás kertje annak, aki városi lakásban él? Aki olyan szerencsés, hogy kertkapcsolatos az otthona, vagy közös társasházi udvar van, és nem spórol a kerttervezésen sem, annak néhány profi trükkel jól használható városi kertje lehet.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...