Keresési eredmények

Találatok a "Keszthely" kifejezésre: 3751 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Sajtótájékoztató az igazgatói tisztségre kiírt pályázatokról

2017. június 26., hétfő 16:27

Aláírásgyűjtést indít a Demokratikus Koalíció helyi szervezete, hogy a Vajda János Gimnázium intézményvezető tisztségére kiírt pályázatot az a pedagógus nyerje el, akit a szülők, diákok és a pedagógusok többsége támogat.

hozzászólás

Történelmi, kulturális konferencia a zsidó állam létrejöttéről

2017. június 26., hétfő 07:00

KESZTHELY - Az álomtól a valóságig, Bázeltől Jeruzsálemig címmel rendezett kiállításokkal és zenei részekkel kísért konferenciát az Immánuel Magyar-Izraeli Baráti Társaság és a Keszthelyi Hit Gyülekezete.

hozzászólás

Megyeszerte sok ezren vettek részt a múzeumok éjszakája programjain

2017. június 25., 19:15

A múzeumok éjszakája alkalmából számos program várta megyénk lakóit is. Előkerültek olyan tárgyi emlékek is, amiket a hétköznapokban nem láthat a közönség. Ez az egyik vonzereje a különleges rendezvényeknek.

hozzászólás

A rehabilitált Keszthelyi-hegység

2017. június 24., szombat 09:30

Aki nem a száraz sistergő meleg szerelmese, az nyáron ne menjen oda, hacsak nem érdeklődik különös módon az egyenesszárnyúak ugráló népsége iránt, mivel a dolomitkopárosai és egyéb gyepei is nyári leállást tartanak arrafelé.

hozzászólás

A Zrínyi, a Kölcsey és az Asbóth atlétái kilenc diákolimpiai aranyérmet nyertek

2017. június 22., csütörtök 18:05

ZALAEGERSZEG Óriási fölényben voltak a zalaegerszegi középiskolások az atléták V-VI. korcsoportos országos diákolimpiai döntőjén. A székesfehérvári viadalon nyolc aranyérmet, két ezüstöt és egy bronzot nyertek a megyeszékhelyi diákatléták, de Keszthelyre is került egy arany.

hozzászólás

Nem csak szezonban, egész évben Balaton – most már betűkkel is

2017. június 18., 14:09

A zalai város is csatlakozott a Balatoni Kör kezdeményezéséhez, a tóparti települések közös nyárnyitó ünnepéhez. Egy másik rendezvény, a Nagyon Balaton beharangozójaként pedig óriásbetűk kerültek a Libás strandra.

hozzászólás

Megvertek és kiraboltak egy német férfit Keszthelyen

2017. június 17., szombat 15:00

A zalai rendőrök fél napon belül azonosították és elfogták azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint Keszthelyen, a Helikon parkban kiraboltak egy német állampolgárságú férfit.

hozzászólás

Zalai véradónaptár - Életet menthet, aki vért ad!

2017. június 16., péntek 15:24

Életet menthet, aki vért ad! Ha Ön 18 és 60 év közötti egészséges felnőtt, adjon vért a biztonságos és folyamatos vérellátás érdekében.

hozzászólás

Keszthelyi fiatalok érmei Debrecenből

2017. június 15., csütörtök 20:10

KESZTHELY - Nemzetközi gyermek atlétikai viadalon, a Kovács Gyula Emlékversenyen vettek részt a KVDSE fiataljai Debrecenben, ahol remek eredményeket értek el.

hozzászólás

Idősen is közösségben, aktívan és vidáman - Humanitárius zalai települések

2017. június 13., kedd 13:42

A házigazda település: Cserszegtomaj és Sármellék érdemelte ki a Humanitárius település díjat idén, melyet az Aranykorúak juniálisán adtak át.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...