Keresési eredmények

Találatok a "kosárlabda NB I/A" kifejezésre: 2616 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A ZTE KK még bármeddig elérhet, ha így folytatja

2017. április 29., szombat 07:30

Zalaegerszeg - Kőkemény csatát nyert meg (88-76) csütörtökön a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata az Alba Fehérvár ellen.

hozzászólás

Hetedik helyen zárt a ZTE NKK

2017. április 28., péntek 20:45

Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos női kosárlabda-bajnokságban a ZTE NKK pénteken abban a tudatban utazott a fővárosba: ha nyer, véget ér a szezonja.

hozzászólás

Nagybetűs fanatizmus - Szántó Róbertnél, a ZTE KK vezérszurkolójánál jártunk

2017. április 28., péntek 12:51

Mi is az a fanatizmus? Pár kattintás után ezt a definíciót találhatjuk: a valóság figyelmen kívül hagyásával, merev ragaszkodás egyes elvekhez.

hozzászólás

A ZTE KK a végén nem kegyelmezett az Albának sem

2017. április 27., csütörtök 20:41

Zalaegerszeg – Mindkét mérkőző fél szempontjából nagyon fontos mérkőzés következett a csütörtökön este az egerszegi sportcsarnokban, ahol felsőház középszakaszának elsőségére hajtó Alba Fehérvárt fogadta a későbbi minél jobb helyezésre pályázó Zalakerámia-ZTE KK, amely megint egy nagy győzelmet aratott.

hozzászólás

Végig vezetve nyert a DUE DSE-Villámok

2017. április 26., szerda 20:02

A kosárlabda U16-os Nemzeti Kadett Bajnokság legutóbbi fordulójában magabiztos győzelmet aratott idegenben a DUE DSE-Villámok együttese.

hozzászólás

Előnyben a ZTE NKK a Vasas ellen

2017. április 26., szerda 19:10

A női kosárlabda NB I 7-8. helyéért folytatott rájátszásában a ZTE NKK a Vasas csapatát fogadta. Bays nélkül is magabiztosan nyert a hazai csapat.

hozzászólás

A 7. helyért a Vasas ellen vív és itthon kezd a ZTE

2017. április 26., szerda 07:00

Zalaegerszeg - A ZTE NKK női kosárlabdacsapata számára utolsó fejezetéhez érkezett a bajnoki sorozat: a csapat megkezdi a 7-8. helyért kiírt helyosztót a Vasas ellen. Az első találkozót szerdán (17.00) vívják a felek a Zalakerámia Sportcsarnokban.

hozzászólás

ZTE KK: készülnek a csütörtöki meccsre

2017. április 25., kedd 19:48

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatára ugyan majd csak csütörtökön vár újabb komoly kihívás, de Stárics Kornél, a klub ügyvezetője a meccs kapcsán már kedden néhány hasznos információval szolgált a szurkolóknak.

hozzászólás

A védekezés dicsérete: a zalai csapat magas emberei végezték a "piszkos munkát" Szolnokon

2017. április 25., kedd 08:00

Zalaegerszeg - Szolnoki sikerével hatalmas lépést tett a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, hogy pályaelőnyt élvezzen a későbbi rájátszásban, de még semmi sem dőlt el. Benke Szilárd, az egerszegiek újra remeklő játékosa szerint is kellene még egy (vagy kettő...) siker, hogy mindez biztos legyen.

hozzászólás

Szoros vereséggel kezdtek a Vadmacskák

2017. április 24., hétfő 20:04

Nagykanizsa - A női amatőr kosárlabda NB I 9-16. helyéért zajló rájátszást a fővárosban, szoros vereséggel kezdte meg a Kanizsai Vadmacskák SE.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...