Keresési eredmények

Találatok a "különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés" kifejezésre: 12 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Elvágta alvó élettársa nyakát, majd megvárta, míg elvérzik

2017. június 27., kedd 11:41

Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy bajai asszonyt, aki leitatta, majd álmában brutálisan meggyilkolta élettársát.

hozzászólás

25-ször szúrta meg barátnőjét, 18 év fegyházbüntetést kapott

2017. május 19., péntek 12:37

Pécs – Tizennyolc év fegyházbüntetéssel sújtották pénteken jogerősen a zalaegerszegi B. Barnabást, akit két évvel ezelőtt a megyeszékhelyi parkerdőben megölte volt barátnőjét.

hozzászólás

Meghalt a budapesti Magdolna utcában felgyújtott férfi

2016. december 20., kedd 12:18

Meghalt a kórházban az a férfi, akinek ruházatát meggyújtották a fővárosban, a VIII. kerületi Magdolna utcában hétfő hajnalban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

hozzászólás

Fegyházbüntetésre ítélték a miskolci gitárost megverő két férfit

2015. szeptember 23., szerda 15:50

Miskolc - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletének bűntette miatt 13 és 12 év fegyházbüntetésre ítélte a Miskolci Törvényszék szerdán azt a két férfit, aki három évvel ezelőtt brutálisan összevert egy gitárost Miskolcon, az avasi temetőben.

hozzászólás

Húsz év fegyházra ítélte a bíróság a nyíregyházi brutális gyilkosság elkövetőjét

2015. január 26., hétfő 16:42

Debrecen - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben és kifosztásban találta bűnösnek a Debreceni Törvényszék azt a nyíregyházi férfit, aki 2012. október elsején kirívó brutalitással megölte volt barátnőjét a szabolcsi megyeszékhelyen. A bíróság emiatt K. László Zsoltot nem jogerősen 20 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte - közölte a törvényszék szóvivője hétfőn, az ítélethirdetést követően az MTI-vel.

hozzászólás

Nyolc évre ítélték első fokon a feleségét felgyújtó férfit

2014. december 01., hétfő 11:52

Szombathely - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletében bűnösnek mondta ki és nyolc év szabadságvesztésre ítélte a Szombathelyi Törvényszék azt a férfit, aki tavaly szeptemberben benzinnel felgyújtotta feleségét a Vas megyei Kemenesmagasiban - tájékoztatta a törvényszék szóvivője hétfőn az MTI-t

hozzászólás

''Öcsém, én megöltem két embert!''

2014. február 14., péntek 13:52

Balatonakarattya - Azt tudom, hogy megöltem őket, de azt nem, hogyan – hangzott el a pénteki tárgyaláson a Veszprémi Törvényszéken, ahol K. Andrást, az ügyészség azzal vádolja, hogy 2012 áprilisában különös kegyetlenséggel meggyilkolta volt élettársát, annak férfi ismerősét, akinek rokonát magára hagyta, és így az idős, 91 éves beteg, aki saját magát nem tudta ellátni, éhen-, és szomjan halt.

hozzászólás

Halálra éheztetett gyermek: előzetesben a szülők (frissítve)

2013. április 19., péntek 18:48

Pénteken késő délelőtt döntött a bíró, s elrendelte a vasárnap Agárdon egyelőre tisztázatlan körülmények között elhunyt másfél éves kisfiú édesapjának, majd édesanyjának előzetes letartóztatásba helyezését, 30 napra. A haláleset ügyében tovább folyik az eljárás.

hozzászólás

Tizenegy évre ítélték az élettársát fagyasztóba záró férfit

2012. június 21., csütörtök 10:56

Jogerősen tizenegy év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a kiskunhalasi férfit, aki bántalmazta, majd egy fagyasztóba zárva próbálta meggyilkolni élettársát.

hozzászólás

38 késszúrással ölte meg a férjét: fegyházbüntetést kapott

2011. október 24., hétfő 16:35

Tizenhárom évet kell fegyházban tölteni annak a nőnek, aki tavaly októberben megkéselte férjét. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vádlottját ítélte el héfőn a megyei bíróságon dr. Gergye Tamás büntetőtanácsa.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...