Keresési eredmények

Találatok a "látnivaló" kifejezésre: 8 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Anjou-király, teknő és lángos a Homokkomáromi tájház avatón

2017. augusztus 13., 13:21

HOMOKKOMÁROM A helybéliek szombaton méltán kijelenthették: mindig történik valami a településen. Nem volt hiány megható pillanatokból, szép látnivalókból és szórakozásból.

hozzászólás

A merenyei ékszerdoboz

2017. július 14., péntek 10:22

„Beléphetsz, ha te molnár, pálinkamester, futrinka vagy, esetleg dolgoztál az újjáépítésen! Ezen kívül, ha velünk megbeszélted...”Ez a tréfásnak szánt figyelmeztetés olvasható a ZALAMERENYEI PÁLOS MALOM, illetve az annak helyet adó Sásréti Birtok kapuján.

hozzászólás

Látnivalók egy lépésre a múlttól

2017. június 06., kedd 10:00

Ajka - A város sokak emlékezetében a gyári, ipari képet eleveníti fel. Ideje ezt elfelejteni, hiszen a település számos érdekes látnivalót tartogat a turistáknak és a helyieknek egyaránt.

hozzászólás

Királynék örökzöld városa

2017. március 22., szerda 09:00

Veszprém - Hajlamos rá az ember, hogy egy település kapcsán a ritkábban emlegetett látnivalókról idővel egész egyszerűen megfeledkezzen.

hozzászólás

Nem egynapos kirándulócélpont - A Dunakanyar tetején valóban minden út a bazilikához vezet

2016. január 13., szerda 07:51

Esztergomról hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a városnézést letudhatjuk a székesegyházzal. Európa legnagyobb bazilikáinak egyike valóban csodás, azonban amint lesétálunk a városba és a Duna-partra, hamar rájövünk, hogy egy nap nem elég Esztergom megismeréséhez.

hozzászólás

Új várostérkép Kőszeg belvárosában

2014. augusztus 11., hétfő 16:42

Kőszeg – Új térkép látható a kőszegi Fő téren. A központban található, magántulajdonban lévő épület tulajdonosa hozzájárult, hogy az épületen található hirdetés alá várostérkép kerüljön a turisták jobb tájékoztatása érdekében.

hozzászólás

Csábító zalai tájak

2012. április 25., szerda 11:29

Barangolásra csábító erdők, bájos falvak, kéklő tavak; bármerre is járunk Zalában, szinte kőhajításnyira találjuk egymástól a természeti és kulturális értékeket. Ezúttal egy olyan kistelepülést ajánlunk olvasóink figyelmébe, amely épített öröksége és szép környezete miatt is vonzó célpontja lehet a túrázóknak.

hozzászólás

Gyógyvíz és energiapark - jó benyomások Lentiről

2009. augusztus 11., kedd 07:29

Lenti - Elsősorban a gyógyvizű fürdője miatt látogatják a vendégek a határ menti Lentit, de a kisvárost övező természeti környezet és a helyi gasztronómia is vonzó az idegenek számára derült ki azon felmérés során, amelyet lapunk indított. Zala megye legkedveltebb nyaralóhelyét kereső sorozatunk hatodik állomásához érkeztünk.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...