Keresési eredmények

Találatok a "munkaszüneti nap" kifejezésre: 20 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Legyen munkaszüneti nap december 24-e? - Népszavazást tarthatnak a kérdésről

2017. június 06., kedd 14:40

Népszavazás lehet december 24-e munkaszüneti nappá nyilvánításáról, mert a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén hitelesítette az erre irányuló népszavazási kérdést.

hozzászólás

Hat szombaton is dolgozunk 2018-ban, ám kilenc hosszú hétvégénk lesz

2017. május 19., péntek 17:30

Jövőre hat szombat is munkanap lesz a 2018. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló, nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint, amely a Magyar Közlönyben jelent meg pénteken. A munkanap áthelyezések miatt ugyanakkor kilenc hosszú hétvége lesz 2018-ban.

hozzászólás

Így alakul az ünnepi nyitvatartás május 1-jén!

2017. május 01., hétfő 08:12

Május 1-je munkaszüneti nap, ez vonatkozik a legtöbb áruház, bolt és üzlet dolgozóira is. Nézzük, mi lesz azért nyitva, ha szükség lenne egy gyors bevásárlásra.

hozzászólás

Vasárnapokon és munkaszüneti napokon is kötelező dolgozni? (x)

2017. március 22., szerda 08:00

A munkaszüneti napok, és a vasárnapok alkalmával végzett munka kérdése mind a munkavállalókat, mind a munkáltatókat, sőt, a jogi területen dolgozó szakembereket is időtlen-idők óta foglalkoztatja, ugyanis vannak olyan vállalkozások, és bizony állami intézmények is, ahol nem lehet szünetet tartani még ezeken a napokon sem.

hozzászólás

Be fog tudni vásárolni nagypénteken? Még messze nem biztos

2017. március 09., csütörtök 09:09

Kedden megszavazta az országgyűlés, hogy a nagypéntek munkaszüneti nap legyen, így négynapos hétvége lesz a húsvét. Mit jelent ez a cégek, vállalkozások számára?

hozzászólás

Balog Zoltán szerint mindenkinek jó, hogy munkaszüneti nap lesz nagypéntek

2017. március 07., kedd 11:38

Mindenkinek jó az, hogy Magyarországon lesz még egy munkaszüneti nap, a hívőknek és a nem hívőknek, a katolikusoknak és a reformátusoknak, a fiataloknak és az időseknek, de a családoknak és az egyedülállóknak is - hangsúlyozta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter, aki képviselőként előterjesztője volt az erről szóló, kedden elfogadott törvényjavaslatnak.

hozzászólás

Eldőlt! Munkaszüneti nap lesz nagypéntek

2017. március 07., kedd 10:20

Az Országgyűlés kedden a Fidesz-KDNP képviselőinek javaslatára munkaszüneti nappá nyilvánította nagypénteket, így idén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét.

hozzászólás

Ausztriai munkaszüneti napok 2017-ben

2017. január 04., szerda 14:18

Ausztriában tartományonként változnak az ünnepnapok. Persze vannak egységesek, amelyeket az országban mindenhol ünnepelnek, de külön-külön is rendelhetnek el ünneppel egybekötött munkaszüneti napot. A Burgenlandban dolgozók örülhetnek: 16 szabadnapjuk lesz 2017-ben.

hozzászólás

Ünnepek, hosszú hétvégék a jövő évben

2016. december 29., csütörtök 08:30

A 2017-es esztendőben az ideinél is kevesebb hosszú hétvégével kell beérnünk. Egyedül áprilisban és karácsonykor pihenhetünk négy napot egyszerre.

hozzászólás

Rio 2016 - Rögbi: A Fidzsi-szigeteken munkaszüneti nappal ünneplik első olimpiai aranyérmüket

2016. augusztus 12., péntek 08:42

Frank Bainimarama, Fidzsi-szigetek miniszterelnöke munkaszüneti napot hirdetett annak tiszteletére, hogy az ország válogatottja csütörtökön diadalmaskodott a riói olimpia férfi rögbitornáján, és ezzel az ország történetének első ötkarikás érmét nyerte.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...