Keresési eredmények

Találatok a "nyelvtanár" kifejezésre: 4 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Előfizetőnk barátságokat köszönhet a Zalai Hírlapnak

2017. március 20., hétfő 20:10

Két éve adtunk hírt Pálfy László nyugalmazott tanár segítségével az űrhajózás világnapjáról. A tanár úr harminc éve hűséges előfizetője a Zalai Hírlapnak, több szállal is kötődik hozzá.

hozzászólás

Akcentus a londoni buszon - A Mindszenty-iskola nyelvtanárai külföldön is tanulnak tanítani

2016. május 03., kedd 19:29

Zalaegerszeg - A jó tanár úgy születik. A nap 24 órájában lehet tőle tanulni, s ha nem oktat, akkor maga is tanul. A minap hat elhivatott tanárnővel találkoztam, akik a szabadidejüket is erre áldozzák.

hozzászólás

Megtapasztalta a békétlenséget

2012. augusztus 02., csütörtök 09:22

Nagykanizsa – Angol nyelvtanárok részére meghirdetett két hétig tartó módszertani továbbképzésen vett részt júliusban Belfastban Szemmelveisz Ildikó, a Nagykanizsai Műszaki Szakképző Iskola és Kollégium Zsigmondy- Széchenyi Tagintézmény pedagógusa.

hozzászólás

Nagykanizsáról indult a japán nyelvtanár

2011. február 13., 13:15

A japán követségen működő kulturális misszió keretében több alkalommal látogatott Nagykanizsára Eriko tanárnő, akinek előadásai az írásról, a teaszertartásról, az origamiról, a színházról és az öltözetekről szóltak, jól szolgálva a távoli kultúra megismertetését. Legutóbb elkísérte a MOMIJI japán nyelviskola vezetője, a kanizsai származású Markó László is, akinek életpályáját a japán kultúra egy érdekes szelete, a harcművészet jelölte ki.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...