Keresési eredmények

Találatok a "Orbán Viktor" kifejezésre: 974 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Napirendre kerülhetnek a magyar fuvarozók sérelmei is

2017. július 25., kedd 13:50

A magyar fuvarozók helyzetéről is tárgyalhat Orbán Viktor a francia miniszterelnökkel, Emmanuel Macron-nal a szeptemberi budapesti csúcstalálkozón.

hozzászólás

Multipénz a családoknak

2017. július 24., hétfő 06:30

TUSNÁDFÜRDŐ - Falusi népességmegtartó lakástámogatási programot kell indítani - jelentette ki rendhagyó tusnádfürdői beszédében Orbán Viktor. A kormányfő értékelte az elmúlt egy évet, és arról is beszélt, hogy az amerikai vagy az orosz elnökkel szimpatizál jobban.

hozzászólás

A Kohl-temetés titkai

2017. július 24., hétfő 06:00

BUDAPEST Az Európai Bizottság elnöke akadályozhatta meg, hogy Orbán Viktor beszédet mondjon Helmut Kohl temetésén, viszont a kancellár családja továbbra is ragaszkodott a magyar kormányfőhöz.

hozzászólás

Minden éveben Orbán Viktor beszéde a legfőbb program Tusványoson

2017. július 22., szombat 09:13

Idén 28. alkalommal rendezik meg Tusványost. A szabadegyetemre olyan neves előadókat hívtak akik így egyszerre, más előadássorozat keretében nem ülnének össze.

hozzászólás

Megérdemli a sorsát, aki Brüsszelre vár

2017. július 21., péntek 15:52

Amelyik ország nem tudja megvédeni a határát, az az ország nincsen – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban.

hozzászólás

Orbán Viktorral utazott - Törökországi üzletember-delegáció tagja volt Bicsák Miklós

2017. július 18., kedd 13:44

NAGYKANIZSA - Orbán Viktor miniszterelnök delegációjával Törökországban járt nemrég Bicsák Miklós nagykanizsai vállalkozó.

hozzászólás

Magyarország visszaszerezte a Seuso-kincsek második hét darabját

2017. július 12., szerda 14:31

Kötelességünket teljesítettük és visszaszereztük a Seuso-kincsek páratlan fontosságú, felbecsülhetetlen leletegyüttesének második hét darabját - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, a kormányülés szünetében.

hozzászólás

DK: Mikor indulnak a beruházások Nagykanizsán?

2017. június 23., péntek 15:22

Pontosan két évvel ezelőtt, 2015. június 23-án járt Orbán Viktor kormányfő Nagykanizsán és elhalmozta ígéretekkel a várost.

hozzászólás

Orbán: Megállítható a népvándorlás

2017. június 19., hétfő 14:37

Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten a Hősök terén, ahol 1206 rendőr tiszthelyettes tett ünnepélyes esküt szombaton.

hozzászólás

Orbán: amíg én vagyok a miniszterelnök, addig áll a kerítés

2017. június 12., hétfő 11:26

Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke és itt állhatok, addig a kerítés a déli határon is állni fog - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a parlamentben, napirend előtt elmondott felszólalásában.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...