Keresési eredmények

Találatok a "Orbán Viktor" kifejezésre: 967 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

DK: Mikor indulnak a beruházások Nagykanizsán?

2017. június 23., péntek 15:22

Pontosan két évvel ezelőtt, 2015. június 23-án járt Orbán Viktor kormányfő Nagykanizsán és elhalmozta ígéretekkel a várost.

hozzászólás

Orbán: Megállítható a népvándorlás

2017. június 19., hétfő 14:37

Magyarország elsőként bizonyította be, hogy a megállíthatatlannak nevezett népvándorlás megfékezhető, megállítható és visszafordítható – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten a Hősök terén, ahol 1206 rendőr tiszthelyettes tett ünnepélyes esküt szombaton.

hozzászólás

Orbán: amíg én vagyok a miniszterelnök, addig áll a kerítés

2017. június 12., hétfő 11:26

Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke és itt állhatok, addig a kerítés a déli határon is állni fog - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a parlamentben, napirend előtt elmondott felszólalásában.

hozzászólás

Orbán: Soros György hálózata maffiaszerű

2017. június 03., szombat 05:30

BUDAPEST - Egyetlen olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig "a Soros-féle maffiaszerű hálózat" és annak - civilnek nem nevezhető - "ügynökszerű szervezetei", amelyek Soros György céljainak érvényesítéséért dolgoznak - mondta Orbán Viktor tegnap a Kossuth Rádióban.

hozzászólás

Orbán: tovább növeli a kormány a családi adókedvezményeket

2017. május 26., péntek 13:11

A kormány tovább emeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek „középpontjába a kétgyermekes családokat állítják” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a családok budapesti világtalálkozójának első napján megrendezett fórumon, ahol ismertette a kormány gyermekvállalást ösztönző akciótervét is.

hozzászólás

Orbán Viktor: Ki kell tartani nemzeti érdekeink mellett

2017. május 20., szombat 05:00

BUDAPEST A régiós országok Magyarország mellett állnak, nem osztják Brüsszel migrációs politikáját. Egyértelművé tették: szó sem lehet arról, hogy afrikaiakat fogadjanak be.

hozzászólás

Épül a tesztpálya - Zalaegerszeg nagy jövő előtt áll – mondta Orbán Viktor az alapkőletételen

2017. május 19., péntek 12:08

Az alapkőletétel ceremóniájával pénteken hivatalosan is elkezdődött a 40 milliárd forintból megvalósuló járműipari tesztpálya kivitelezése a megyeszékhelyen.

hozzászólás

Komoly lehetőséget jelent Európának - Legmagasabb szinten a magyar-kínai együttműködés

2017. május 15., hétfő 06:00

PEKING Az átfogó stratégiai partnerség szintjére emelte a kínai kormány a magyar-kínai kétoldalú együttműködést, ami az ázsiai országban a legmagasabb kategória - nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szombaton Pekingben a közmédiának, az Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével folytatott hivatalos tárgyalások után.

hozzászólás

Orbán: a kormány EU-párti

2017. május 02., kedd 10:01

Magyarország kész tárgyalni az EU-val a vitás kérdésekről – erősítették meg többen is a hétvégén a kormányzat részéről. Orbán Viktor szerint Brüsszelben sikerült megvédeni Magyarország álláspontját. Abból nem engednek, hogy az EU rosszul működik, ezért reformra szorul.

hozzászólás

Elkötelezettség az EU iránt

2017. április 26., szerda 21:18

Brüsszel - Plenáris vitát tartottak Magyarország helyzetéről szerdán az Európai Parlamentben. Az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta: nem kérdőjelezhető meg a magyar kormány elkötelezettsége az EU iránt.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...