Keresési eredmények

Találatok a "orvosi ügyelet" kifejezésre: 25 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Szerdán szünetel a háziorvosi rendelés Szombathelyen

2017. április 04., kedd 11:32

Szombathely - Szerdán Szombathely város és városkörnyéki felnőtt háziorvosainak rendelése, továbbképzés miatt szünetel. A betegek ellátása a központi orvosi ügyeleten történik, a Szombathely, Sugár út 1. szám alatt.

hozzászólás

Hetvenkilenc település százezer lakóját látják el az orvosi ügyeletek

2017. március 20., hétfő 18:01

Tavaly több mint 18 ezer esetben láttak el egészségügyi problémával jelentkezőket a megyeszékhelyen működő kistérségi háziorvosi ügyeleti rendszerben.

hozzászólás

Az orvosi ügyelet visszaállítását szorgalmaznák Zalalövőn

2016. február 18., csütörtök 20:30

Zalalövő – Nem tett le a város önkormányzata arról a korábbi szándékáról, hogy újra beinduljon a központi orvosi ügyelet a településen.

hozzászólás

Itt keresse ezentúl az orvosi ügyeletet Szombathelyen!

2015. december 17., csütörtök 16:38

November elseje óta új helyen működik a Szombathely környéki települések orvosi ügyelete. A vidéki lakosoknak a Szelestey utca 8. szám alatt kialakított ügyeletre kell menniük, ha sürgős ellátásra van szükségük. A szolgálatot a Szombathelyi Kistérség Többcélú Társulása működteti. Megtartották a hivatalos átadó ünnepséget.

hozzászólás

Ügyeletről döntöttek

2013. december 19., csütörtök 20:24

Veszprém – Három orvos látja el a kórházban is a központi orvosi ügyeleti feladatokat, így írják ki a közbeszerzést, hangzott el a városi közgyűlés csütörtöki ülésén.

hozzászólás

Megváltozik az orvosi ügyeleti rendszer hívószáma

2013. november 28., csütörtök 13:37

Szentgotthárd – December 1-től a város és kistérsége központi orvosi ügyelete az Országos Mentőszolgálat hívásirányító rendszerével együttműködve új hívószámon érhető el.

hozzászólás

Felülvizsgálnák az orvosi ügyelet működését

2012. december 04., kedd 17:06

Lenti - Újra kívánja gondolni a központi orvosi ügyeleti ellátást a többcélú kistérségi társulás. Ennek okán új ajánlatot kérnek az egészségügyi szolgáltatótól.

hozzászólás

Két orvos ügyel továbbra is

2012. március 06., kedd 19:00

Marad a két orvosos ügyelet Lentiben, erről állapodtak meg a többcélú kistérségi társulás tagjai. Az egészségügyi szolgáltatás biztonságos ellátásához plusz forrást is mellékelnek a települések.

hozzászólás

Veszélyes vizeken? Nincs megállapodás az orvosi ügyeletről

2012. február 17., péntek 07:01

Veszélyes vizekre eveztünk, arra kényszerítjük a szolgáltatót, hogy felmondja a szerződést - figyelmeztetett Léránt Ferenc, lovászi polgármester a lenti kistérségi társulás ülésén, az orvosi ügyeletet ellátó Emergency Service Kft. kérelme kapcsán.

hozzászólás

Nincs megállapodás Lentiben

2012. február 09., csütörtök 10:52

Nem tudtak megállapodni egymással a központi orvosi ügyelet jövőbeni működtetését illetôen a lenti többcélú kistérségi társulás tagjai.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...