Keresési eredmények

Találatok a "orvosi ügyelet" kifejezésre: 24 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Hetvenkilenc település százezer lakóját látják el az orvosi ügyeletek

2017. március 20., hétfő 18:01

Tavaly több mint 18 ezer esetben láttak el egészségügyi problémával jelentkezőket a megyeszékhelyen működő kistérségi háziorvosi ügyeleti rendszerben.

hozzászólás

Az orvosi ügyelet visszaállítását szorgalmaznák Zalalövőn

2016. február 18., csütörtök 20:30

Zalalövő – Nem tett le a város önkormányzata arról a korábbi szándékáról, hogy újra beinduljon a központi orvosi ügyelet a településen.

hozzászólás

Itt keresse ezentúl az orvosi ügyeletet Szombathelyen!

2015. december 17., csütörtök 16:38

November elseje óta új helyen működik a Szombathely környéki települések orvosi ügyelete. A vidéki lakosoknak a Szelestey utca 8. szám alatt kialakított ügyeletre kell menniük, ha sürgős ellátásra van szükségük. A szolgálatot a Szombathelyi Kistérség Többcélú Társulása működteti. Megtartották a hivatalos átadó ünnepséget.

hozzászólás

Ügyeletről döntöttek

2013. december 19., csütörtök 20:24

Veszprém – Három orvos látja el a kórházban is a központi orvosi ügyeleti feladatokat, így írják ki a közbeszerzést, hangzott el a városi közgyűlés csütörtöki ülésén.

hozzászólás

Megváltozik az orvosi ügyeleti rendszer hívószáma

2013. november 28., csütörtök 13:37

Szentgotthárd – December 1-től a város és kistérsége központi orvosi ügyelete az Országos Mentőszolgálat hívásirányító rendszerével együttműködve új hívószámon érhető el.

hozzászólás

Felülvizsgálnák az orvosi ügyelet működését

2012. december 04., kedd 17:06

Lenti - Újra kívánja gondolni a központi orvosi ügyeleti ellátást a többcélú kistérségi társulás. Ennek okán új ajánlatot kérnek az egészségügyi szolgáltatótól.

hozzászólás

Két orvos ügyel továbbra is

2012. március 06., kedd 19:00

Marad a két orvosos ügyelet Lentiben, erről állapodtak meg a többcélú kistérségi társulás tagjai. Az egészségügyi szolgáltatás biztonságos ellátásához plusz forrást is mellékelnek a települések.

hozzászólás

Veszélyes vizeken? Nincs megállapodás az orvosi ügyeletről

2012. február 17., péntek 07:01

Veszélyes vizekre eveztünk, arra kényszerítjük a szolgáltatót, hogy felmondja a szerződést - figyelmeztetett Léránt Ferenc, lovászi polgármester a lenti kistérségi társulás ülésén, az orvosi ügyeletet ellátó Emergency Service Kft. kérelme kapcsán.

hozzászólás

Nincs megállapodás Lentiben

2012. február 09., csütörtök 10:52

Nem tudtak megállapodni egymással a központi orvosi ügyelet jövőbeni működtetését illetôen a lenti többcélú kistérségi társulás tagjai.

hozzászólás

Ügyelet: legyen elég egy orvos?

2012. február 06., hétfő 07:29

Lenti – Változtatni szeretne a központi orvosi ügyelet évekkel ezelőtt kialakított struktúráján az egészségügyi szolgáltatást végző Emergency Service Kft. Az ország 14 megyéjében 28 központi ügyeletet működtető vállalkozás kényszerűségből csökkentené az ügyeletes orvosok számát.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...