Keresési eredmények

Találatok a "Panhellen" kifejezésre: 10 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Miért terjed a Panhellen a sportolók körében?

2017. július 15., szombat 10:00

Számos sportág versenyzői mellett már hobbi sportolók ezrei is rendszeresen használják az Angliából érkező speciális táplálék-kiegészítőket; futóktól testépítőig, triatlonosoktól küzdősportolókig szinte minden sportban. Mitől más és mennyire hatékony a Panhellen?

hozzászólás

Izomtömeg-novelés egyszerű(bb)en

2017. július 08., szombat 10:00

Azzal mindenki tisztában van, hogy a test- és izomtömeg-növeléshez a felhasznált energián túl többletenergiát kell biztosítani a szervezet számára. Ahogy a fogyókúra, úgy a gyarapodás képlete is felírható. A módszer azonban csak látszólag tűnik egyszerű matematikai feladatnak, hiszen minden ember egyéni; más-más szükségletekkel, igényekkel, pszichés állapottal.

hozzászólás

A diétás bundáskenyér - Proteines French toast

2017. május 27., szombat 10:00

A fehérje port sokféleképpen használhatjuk ételek elkészítéséhez.

hozzászólás

Személyreszabottan válassz sport táplálék-kiegészítőt!

2017. május 13., szombat 10:00

Te is ugyanazt a vitamint és fehérjét szeded, mint a barátod? Futsz, de mégis a fitneszeseknek szánt táplálék-kiegészítőket vásárolod? Rendszeresen úszol, de még nem találtál kifejezetten úszáshoz ajánlott készítményt? Ismerd meg a személyreszabott megoldásokat, így te is hatékonyabb lehetsz!

hozzászólás

Mindent az Omega-3 zsírsavakról

2017. április 08., szombat 10:00

Mi az Omega-3, miért nélkülözhetetlen, hogyan juthat hozzá a szervezetünk és mire kell nagyon odafigyelni, mielőtt Omega-3 étrend-kiegészítőt vásárolunk. Ezekre adunk választ a cikkben.

hozzászólás

Multivitamin evolúció II. rész

2017. március 25., szombat 10:00

Ahogy az előző részben kifejtettük, a Panhellen által kifejlesztett ultravitamin készítmények számos hatóanyag esetén jobban hasznosuló formulákat tartalmaznak, mint a multivitaminok általában, továbbá olyan hatóanyagok is helyet kapnak bennük, melyek a legtöbb multivitamin készítményben együttesen nem lelhetők fel. Ám itt nem ér véget a történet, hiszen a nem aktív összetevők és a fogyasztás mikéntje szempontjából is eltérnek az ultravitaminok a multivitaminoktól.

hozzászólás

Futók helyes étkezése III. rész - Immunvédelem futás után

2017. március 18., szombat 10:00

A futás előtti helyes étkezés és a regeneráló táplálkozás után következzen most egy kevésbé hangsúlyozott, de nagyon fontos területe a futók sporttáplálkozásának: Védekezőképességünk támogatása helyes étrenddel.

hozzászólás

Futók helyes étkezése II. rész - Regeneráló táplálkozás (x)

2017. március 11., szombat 10:00

A sportteljesítmény növelésének egyik alappillére a regeneráció. Bár erről és módszereiről kevesebbet hallunk, legalább akkora szerepe van a megfelelő sportteljesítmény elérésében, mint a sportterhelésnek.

hozzászólás

Multivitamin evolúció I. rész

2017. február 11., szombat 12:47

Miközben egyre többen ismerik fel, hogy a génkezelt „mű-” zöldségek és gyümölcsök korában milyen jelentőségük van az étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztásának, a multivitaminok fénysebességgel fejlődnek. Kérdés, hogy milyen irányba...

hozzászólás

Görög kormányalakítás: a választások harmadik helyezettje kapott megbízást az államfőtől

2012. május 10., csütörtök 15:14

Két sikertelen kormányalakítási kísérlet után Karolosz Papuliasz görög államfő csütörtökön Evangelosz Venizeloszt, a parlamenti választásokon harmadik helyen végzett Pánhellén Szocialista Mozgalom (PASZOK) vezetőjét bízta meg az új kormány megalakításával.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...