Keresési eredmények

Találatok a "Prémium magazin" kifejezésre: 38 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Megalakult a Kavalier Penta Liga

2017. július 31., hétfő 11:42

Kórházakat támogatnak, élelmiszeradományokat szállítanak a modern lovagok – írja a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nyári számának egyik cikke.

hozzászólás

Rita és a Fekete Sereg

2017. július 06., csütörtök 15:10

Aki meghallja a nevet: Fekete Sereg, történelmi tanulmányaiból arra biztosan emlékszik, hogy a kontinens korabeli népeit félelemben tartó, kalandozó magyarok seregét hívták így. Ha Nagyvázsonnyal kapcsolatban merül fel a név, sokan tudják, ma is konkrét személyekről van szó, meg hódításról, dicsőségről, de szelíd eszközökkel: szándékkal, kitartással, sok munkával, ami eredményeket termett.

hozzászólás

Tűzember a vízparton: visszavonul az ajkai "aranyember"

2017. június 30., péntek 06:34

- Egy 25 négyzetméteres lakásban nőttem fel, gyermekkoromban majdnem a medencébe vesztem, és 20 esztendősen már mellettem ült Michael Phelps - meséli Kis Gergő a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nyári számában.

hozzászólás

A színház nemesít

2017. június 22., csütörtök 06:07

Vastag Tamás eddigi életének legnagyobb szerepét játssza a Soproni Petőfi Színház társulatával a fertőrákosai barlangszínházban: Radamest alakítja Elton John-Tim Rice Aida című musicaljében.

hozzászólás

Megjelent a Prémium magazin nyári száma

2017. június 15., csütörtök 07:00

ZALAEGERSZEG Már a negyedik évében jár kiadónk Prémium című exkluzív magazinja, amely sok jeles zalai ember különleges életének, munkájának, szenvedélyének világába nyújt betekintést.

hozzászólás

Utazási ötletek, divattanácsok, trendfigyelő: a tökéletes nyári magazin

2017. június 14., szerda 14:58

Egy rendkívül népszerű olasz regény úgy kezdődik, hogy a történet elbeszélője sorra veszi azokat a lehetőségeket, ahogyan az ember egy könyvet kényelmesen olvashat. Fotelben ülve, ágyban fekve, padon elnyúlva, villamoson zötyögve, hogy a profán élethelyzeteket most ne is említsük! Ennek mintájára ajánljuk olvasóinknak a Prémium magazin legfrissebb számát, amely kifejezetten passzol a fűben fekvő olvasgatáshoz.

hozzászólás

Gigantikus projekt a Balatoni régió fejlesztésére

2017. június 12., hétfő 14:28

Ha megvalósulnak a tervek, új távlatok nyílnak, és Európa egyik legkedveltebb üdülőhelye lesz a környék - írja a Veszprém megyei Prémium társasági magazin június 16-án megjelenő nyári számának összeállítása.

hozzászólás

Volt egyszer egy tévétalálkozó

2017. június 07., szerda 12:55

Évtizedes kulisszatitkok nyomába ered a Veszprém megyei Prémium társasági magazin hamarosan megjelenő nyári számának egyik érdekes összeállítása. Szinetár Miklós soha el nem mesélt veszprémi történetét ismerhetik meg a legendás tévétalálkozók létrejöttéről, hátteréről, szakmai és személyes értékeléséről.

hozzászólás

Nyári szám, gazdag tartalommal

2017. május 29., hétfő 11:49

Már javában készül a Veszprém megyei Prémium társasági magazin nyári száma, amely június közepétől lesz kapható. Az évszakhoz illő, könnyed és vidám tartalmak, múltidéző olvasmányok, háttérelemzések és ismert személyiségekről készített portrék egyaránt megtalálhatóak lesznek benne.

hozzászólás

Veszprém megyei tájak a mozivásznon

2017. május 11., csütörtök 13:32

A tihanyi apátságban jelenleg is sokan keresik, és szeretnék megnézni a Pogány Madonnát. A Káli-medencében, a Kornyi-tó környékén Jancsó Miklós szellemisége köszönt ránk. A cseszneki várban sétálva képzeletben hallhatjuk a „Gyerekek! Könyörgöm, akasszuk fel!” szállóigévé vált mondatot a Valahol Európában című, háború utáni alkotásból.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...