Keresési eredmények

Találatok a "sörgyár" kifejezésre: 105 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Bajnok lett a női asztalitenisz csapat

2017. július 03., hétfő 21:05

NAGYKANIZSA Az asztalitenisz női NB I Nyugati csoportjában bajnoki címet ünneplő Gejzír Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE együttesének éremátadójára került sor a hétvégén, melynek keretében az aranyérmeket Jakabfi Imre kanizsai szakvezető mellett Cseresnyés Péter államtitkár adta át a hölgyeknek.

hozzászólás

Elhunyt Boldizsár Gabriella

2017. március 09., csütörtök 20:15

Nagykanizsa - Életének 69 évében elhunyt Boldizsár Gabriella, aki a nagykanizsai asztaliteniszsport meghatározó alakja volt. Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE vezetőjének soraival emlékezünk rá.

hozzászólás

Megőrizte előnyét a Sörgyár

2017. február 17., péntek 20:27

Nagykanizsa - A második helyezett otthonában játszott döntetlent a Kanizsa Sörgyár SE NB I-es női asztalitenisz-csapata, így megőrizte vele szemben kétpontos előnyét a tabella élén.

hozzászólás

Asztaliteniszezők nagyüzemben - A zalai mérleg vegyes, mindenesetre rangadót nyert a Sörgyár női együttese

2016. február 26., péntek 15:54

Hévíz/Nagykanizsa/Gyenesdiás - Az NB-s asztalitenisz bajnokságokban szereplő zalai együttesek a legutóbbi fordulókban az alábbi eredményeket érték el.

hozzászólás

Múltidéző: Volt egyszer egy Kanizsai Sörgyár - Több mint száz évig üzemelt az 1892-ben alapított dél-zalai társaság

2015. október 16., péntek 08:30

Nagykanizsa – Folytatva múltba néző sorozatunkat a zalaegerszegi ruhagyár és a Zalahús rövid története után, most a Kanizsai Sörgyár történetét elevenítjük fel.

hozzászólás

A Kanizsa Sörgyár SE két csapata is feljutó, de valószínű, hogy csak az egyik léphet fel

2015. június 07., 16:11

Nem csupán szimpla évzáróra, hanem feljutásra jogosult asztalitenisz csapatok éremátadójára került sor a dél-zalai városban, hiszen a Kanizsa Gejzír Kft. Kanizsa Sörgyár SE férfi és női együttese első, illetve második helyezettként zárt csoportjában.

hozzászólás

A kanizsaiak átvették érmeiket

2015. június 06., szombat 14:21

Nagykanizsa - A Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszező számára is zárult a bajnoki idény, s az NB I Nyugati csoportjában szereplő hölgyek a második, helyen végeztek. Ugyanebben az osztályban a Hévíz a 9. lett. Az NB II Dél-nyugati csoportjában szereplő kanizsai férfiak az első helyen végeztek, mellyel jogot szereztek a magasabb osztályban való szereplésre.

hozzászólás

Berdár nyerte a megyei Top 12-t

2015. március 23., hétfő 20:25

Nagykanizsa - – A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE közösen rendezte meg a legrangosabb és legszínvonalasabb megyei asztalitenisz versenyt, a férfi Top-12 bajnokságot, mely még a tavalyinak felelt meg a zsúfolt versenynaptár miatt.

hozzászólás

Zalai rangadó a Bolyaiban

2015. január 10., szombat 16:55

Nagykanizsa - Vasárnap a zalai női asztalitenisz együttesek számára is folytatódik az NB I Nyugati csoportjának pontvadászata, s rögtön megyei rangadóval is kezd a Kanizsa Sörgyár SE és Hévíz SK 11 órától a kanizsai Bolyai-iskolában.

hozzászólás

Kosárlabda, teremfoci, asztalitenisz - Hétvégi sportműsor Zala megyében

2015. január 09., péntek 06:00

Zala megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Zala megyében.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...