Keresési eredmények

Találatok a "Sport" kifejezésre: 3543 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Kávé helyett – Nem csak feldob, fogyaszt is!

2017. augusztus 19., szombat 10:00

Van egy gyilkos kombináció a zsírpárnák és a fáradtság ellen. Nem zöld tea, nem is kávé, hanem két olyan készítmény, amit főként sportolók (hobbi és verseny szinten egyaránt) alkalmaznak, de általában külön-külön. Pedig együttesen van egy speciális hatás, amire sokan vágynak: energizálás és fogyás egyben!

hozzászólás

Programok, rendezvények Veszprém megyében

2017. augusztus 18., péntek 06:00

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!

hozzászólás

Negyeddöntős az Eb-n az U16-os válogatott

2017. augusztus 17., csütörtök 09:00

SZÓFIA - Hatalmas bravúrt vitt véghez a magyar U16-os fiú kosárlabda-válogatott a korosztály B divíziós Európa-bajnokságának utolsó csoportkörében: hátrányból az utolsó negyedben megfordította a Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzést és bejutott a negyeddöntőbe.

hozzászólás

Be lehet lépni, vagy sem a ZTE-be?

2017. augusztus 17., csütörtök 08:20

ZALAEGERSZEG Miért nem lehet tagnak belépni a ZTE-be? címmel hirdetett meg sajtótájékoztatót Ekler Elemér, aki ismertette annak hátterét, miért kívánt nyilvánosságot adni mindennek, s további 11 korábbi ZTE-sportoló neve is nyilvánosságra került, akiknek szintén sikertelen maradt a tagfelvételi kérelmük.

hozzászólás

1970. január 01., csütörtök 01:00

hozzászólás

A hétvégén elrajtolt a szezon a III. osztály négy csoportjában

2017. augusztus 16., szerda 10:00

ZALAEGERSZEG - A hétvégén négy csoportban elkezdődtek a 2017-2018-as szezon küzdelmei a megyei labdarúgó III. osztályban is. Mai cikkünkben az Északi-, a Déli- és a Keleti-csoport jegyzőkönyveit közöljük.

hozzászólás

Szerdán az ügyességi feladatok következnek Könnyűrepülő Európa-bajnokságon

2017. augusztus 16., szerda 09:30

NAGYKANIZSA - A Könnyűrepülő Európa-bajnokság programja a hét közepébe fordulva is folytatódik, csak kicsit sűrítettebb módon, ahogy ezt a pilóták tapasztalhatják is repülőikkel.

hozzászólás

Bajnokok találkozója Balatongyörökön

2017. augusztus 16., szerda 09:00

KESZTHELY - A hagyományoknak megfelelően augusztus 20-át megelőző pénteken, vagyis 18-án Balatongyörökön kerül sor az egykori keszthelyi bajnok labdarúgók találkozójára.

hozzászólás

Gáspár Dávid egy Eb-5. helyezéssel tért vissza a ZTE NKK-hoz

2017. augusztus 16., szerda 07:00

ZALAEGERSZEG - Visszatért klubcsapatához Gáspár Dávid, így mostantól újra vele készül a bajnoki rajtra a ZTE NKK élvonalbeli női kosárlabdacsapata. Gáspár Dávid az elmúlt két hétben igazolt hiányzó volt, hiszen az U18-as Eb-n vett részt.

hozzászólás

ZTE KK: Várják az új légiósokat

2017. augusztus 15., kedd 20:30

ZALAEGERSZEG - A légiósok szerződtetésével gyakorlatilag kialakult a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatának kerete a következő szezonra. Bencze Tamás vezetőedzővel a csapat felkészülésének további menetrendjéről is beszélgettünk, érintve az új igazolásokat.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...