Keresési eredmények

Találatok a "vezetés" kifejezésre: 233 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Hogyan közlekedjünk hirtelen jött viharban?

2017. augusztus 12., szombat 15:47

Viharos szélre, a keleti országrészben nagyobb mennyiségű csapadékra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. Az élete múlhat azon, ha nem a megváltozott út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedik!

hozzászólás

Mire ügyeljenek a motorosok nyáron?

2017. július 21., péntek 11:00

A nagy nyári melegben kifejezetten kell figyelniük a járművezetőknek az utakon, természetesen ez a motorosokra is érvényes. Bogdány Attila fehérvári motoros oktató adott néhány jó tanácsot.

hozzászólás

Nem tolerálják a tanulókat se? - Mindenki siet, sokan türelmetlenek az utakon, pár másodpercért képesek dühöngeni

2017. július 21., péntek 08:30

ZALAEGERSZEG - Aki járművet vezet, az biztos, hogy egyszer volt tanuló is, ám a jogosítvány megszerzése után erről sokan nagyon hamar megfeledkeznek.

hozzászólás

Az őzek násza közlekedési balesettel is végződhet

2017. július 13., csütörtök 14:16

Az elkövetkezendő hetekben, egészen augusztus közepéig, akár fényes nappal is találkozhatnak őzekkel az autósok. Javában zajlik az állatok párzási időszaka. Olyannyira elkapja a hév a suta után kajtató bakot, hogy a jószág szinte „nem lát, nem hall”, így sokszor nem érzékeli a közeledő gépjárművet sem.

hozzászólás

Trükkök és hamis iratok - Számítógépen állította elő az igazolásokat

2017. július 06., csütörtök 08:30

ZALAEGERSZEG A határon túl elkövetett szabálytalanságok sem maradnak következmények nélkül, erre példa az a két ügy, melyben nemrég emeltek vádat.

hozzászólás

Biztonságos vezetés nyáron is - hasznos tippek a kánikulában való autózáshoz

2017. június 30., péntek 09:30

MEGYEI KÖRKÉP Beköszöntött a várva várt jó idő, és az ország lakosainak egy része már útra kelt, hogy megkezdje a megérdemelt szabadságát. Annak érdekében, hogy a nagy melegben is biztonságosan tudjunk közlekedni, egy országos autókölcsönző összeállított néhány hasznos vezetési tippet a nyárra.

hozzászólás

Te is feltolod sűrű forgalomban a napszemüveged a fejedre, hogy jobban láss?

2017. június 10., szombat 14:32

Az elterjedt, hogy tilos kézben tartani a telefont vezetés közben, és akit tetten érnek, az ellen eljárás indítható. Arról kevesebbet hallani, hogy az milyen hatással van a sofőrre, ha szabályosan kommunikál a készüléken. Egy kutatásból kiderült, 25 százalékkal több hibát vét az, aki bármilyen módon beszélget útközben.

hozzászólás

Az ittas sofőrökre vadásznak a rendőrök három napig!

2017. június 08., csütörtök 10:36

A nemzetközi akcióban az ittas vagy bódult állapotban lévő sofőröket próbálják kiszűrni. Bárhol belefuthatunk egy ellenőrzésbe holnaptól.

hozzászólás

Ne csak a jogsit vegyék el, hanem a kocsit is? Vita az ittas vezetők szankcionálásáról

2017. május 20., szombat 08:00

Világszerte gondot jelent közlekedésbiztonsági szempontból, hogy sokan ittasan ülnek volán mögé. Ezt mindenhol szankcionálja a jog, legfeljebb a mértékekben, módszerekben lehet eltérés.

hozzászólás

Ittasan a volán mögött? Sok fiatalnak belefér...

2017. május 08., hétfő 17:51

Fejér megye – A megkérdezett 12–18 év közötti fiatalok közel felének nem okoz(na) gondot, ha ő vagy a sofőr egy alkoholos ital elfogyasztása után ül az autóba.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...