Keresési eredmények

Találatok a "vitorlázás" kifejezésre: 106 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Felnőtt vébére készül Érdi Mária

2017. augusztus 18., péntek 21:30

VESZPRÉM Az augusztus végi felnőtt világbajnokságra készül a nemrégiben U21-es vébé aranyat szerzett Érdi Mária vitorlázó.

hozzászólás

Őrült verseny a Királynővel

2017. augusztus 18., péntek 14:42

A Queen Mary 2 nyerte a világ talán legkülönösebb hajóversenyét, a The Bridge Transatot, amelynek keretében a világ négy leggyorsabb trimaránja próbálta megverni az utasszállítót Franciaországból New Yorkba tartva. A különös versenyről a Vitorlázás Magazin augusztus 23-án megjelenő 2017/4-es számában számolunk be.

hozzászólás

Régi értékek: a szuperjachtok csillogó világa

2017. július 19., szerda 08:54

Egyre fontosabb eseménnyé kezdi kinőni magát a hagyományos karibi évadnyitónak számító St. Barths Bucket Regatta. A versenyre ugyanis egyre több, százlábasnál is nagyobb hajó gyűlik össze. Idén nyolc J-osztályos hajó is felvonult, így szinte természetes, hogy a karibi sziget adott otthont a világ leghatalmasabb vitorlásait is felvonultató különleges regattának is. Cikkünk a Vitorlázás Magazin 2017/3-as számában jelent meg.

hozzászólás

Nem akadályozza vihar a vitorlásokat

2017. július 05., szerda 13:23

Az előrejelzések szerint nem kell komoly viharra számítani a csütörtökön 9 órakor Balatonfüredről elrajtoló 49. Kékszalag Erste World Nagydíjon.

hozzászólás

A nagyok, az éhesek és a fekete lovak - A 49. Kékszalag Erste World Nagydíj esélyesei

2017. június 30., péntek 16:51

A jövő hét nagy eseménye a Balatonon a csütörtökön rajtoló Kékszalag. Az esélyesek számba vétele még mindig kissé bizonytalan elmélkedés. Vannak ugyan tisztán látható, győzelemre vagy az élmezőnybe törekvő csapatok, de még tőlük is láthatunk majd meglepő dolgokat júliusban. A még mindig rejtve készülőkről vagy az esetleg külföldről érkezőkről nem is szólva!

hozzászólás

TOP5: A világ legdrágább vitorlásai

2017. június 16., péntek 11:56

Akik már vitorláztak távoli vizeken, azok láthattak már sok csodát: számos kikötőben se vége, sem hossza a hosszabbnál hosszabb luxusjachtok sorának. De vajon melyek a világ legdrágább vitorlásai? A therichest.com összeállításából megtudhattuk. Íme a lista – csak erős idegzetűeknek!

hozzászólás

Spagóca, csomók, szélirány: nyílt napon élvezhették a vitorlázást a gyerekek

2017. június 08., csütörtök 14:18

A Balaton vízén vitorlázni sokaknak egyet jelent a szabadsággal, a felhőtlen életörömmel. Ez a természetközeli sport vagy kikapcsolódási lehetőség azonban sok tudást és gyakorlatot igényel.

hozzászólás

Szárazra tették

2017. június 02., péntek 16:09

A BS-Fűzfő vitorlásklubnál a tavalyi szezon óta egy egyedülálló, saját fejlesztésű oktatóhajóval tanítják a gyerekeket vitorlázni – méghozzá a szárazföldön.

hozzászólás

Nők a hajón: a sporttól a marketingig

2017. május 26., péntek 07:14

Rengeteget változott a világ azóta, hogy bő száz évvel ezelőtt a tengerészbabona szerint még balszerencsét hozott a nő a fedélzeten. Hiszen ma már nem csak a kikötőkben látunk egyre több hölgyet, de a világversenyeken is. Érdi Mári (és társai) diadalmenete is azt jelzi: a hölgyek immár nem csupán vendégek a hajókon, hanem komoly teljesítményeket is képesek elérni. Egyelőre azonban úgy tűnik, a nők nagyobb szerepet játszanak a reklámpiacon, mint a sportszponzoráció területén.

hozzászólás

Már gyakorol a vitorlázás "F1-es" mezőnye

2017. március 31., péntek 13:49

Azok a szerencsés nézők, akik a bermudai Hamiltonban jártak mostanában, már elcsíphették az első versenyjeleneteket az Amerika Kupa döntőjére készülő csapatok között. Persze, ez még csak gyakorlás viszonylag gyenge szélben, de így is gyönyörűen repültek a rangos döntőre készített új hajók.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...