Keresési eredmények

Találatok a "Zalaegerszeg" kifejezésre: 4852 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A Zrínyi, a Kölcsey és az Asbóth atlétái kilenc diákolimpiai aranyérmet nyertek

2017. június 22., csütörtök 18:05

ZALAEGERSZEG Óriási fölényben voltak a zalaegerszegi középiskolások az atléták V-VI. korcsoportos országos diákolimpiai döntőjén. A székesfehérvári viadalon nyolc aranyérmet, két ezüstöt és egy bronzot nyertek a megyeszékhelyi diákatléták, de Keszthelyre is került egy arany.

hozzászólás

Parkolók, befektetés, CSOK

2017. június 22., csütörtök 17:41

ZALAEGERSZEG Infrastrukturális fejlesztések helyett 1,4 milliárd forintért kamatozó kincstárjegyet akar venni az önkormányzat, ehhez vár engedélyre a Miniszterelnökségtől.

hozzászólás

Baleset történt Zalaegerszegen

2017. június 22., csütörtök 16:26

Egy olvasónk tájékoztatta lapunkat arról a balesetről amely csütörtök délután három óra körül történt Zalaegerszeg belvárosában, a Kossuth Lajos utcában.

hozzászólás

Munkatársat keresünk: Online szerkesztő-újságíró (Zalaegerszeg)

2017. június 22., csütörtök 08:41

A Pannon Lapok Társasága a régió meghatározó nyomtatott és online médiavállalata keres kollégát folyamatosan bővülő online csapatába!

hozzászólás

EZE: túl magas volt a telkek ára

2017. június 21., szerda 20:10

Zalaegerszeg - Dr. Kocsis Gyula, az EZE zalaegerszegi önkormányzati képviselője szerint a kedvezményes telkek iránt a magas áruk miatt nem volt érdeklődés.

hozzászólás

Kertvárosi vakáció a játszótéren

2017. június 21., szerda 18:41

Az Apáczai VMK szerdán ismét elindította vakációs rendezvénysorozatát óvodások és kisiskolások számára a kertvárosi Bóbita játszótéren.

hozzászólás

Megújul a Mikes utcai ovi

2017. június 21., szerda 18:11

Zalaegerszeg - Június elején megkezdődött a Mikes Kelemen utcai tagóvoda teljes felújítása. A városvezetők kedden bejárás során tekintették meg a folyamatban levő munkát.

hozzászólás

Megyekártyás nap az AquaCityben! - Kedvezmények, játékok, kiváló szórakozás

2017. június 21., szerda 10:32

Kiadónk Megyekártya programjához kapcsolódóan rendezvénysorozatot indítunk minden PLT-s megyében, mely során a kiemelt turisztikai központokban biztosítunk extra kedvezményt megyekártyás előfizetőinknek.

hozzászólás

Újabb ovi-sportpályák Zalaegerszegen

2017. június 21., szerda 07:30

ZALAEGERSZEG Újabb állomásához érkezett az Ovi-Foci Program. Kedden két óvodában, a Radnóti utcai és a Napsugár úti tagóvodákban is átadták a programhoz tartozó multifunkcionális pályákat.

hozzászólás

Új tornaterem épülhet az egerszegi Dózsa iskolában

2017. június 21., szerda 07:00

ZALAEGERSZEG A Dózsa György Tagiskolában a tegnapi tanévzáró előtt régóta várt beruházásról adott tájékoztatást a város és az iskola vezetése.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...