Keresési eredmények

Találatok a "Zalaegerszeg" kifejezésre: 4852 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Személykocsi és motoros ütközött a Zrínyi úton

2017. március 22., szerda 09:29

Baleset történt a zalai megyeszékhelyen szerdán délelőtt 9 óra tájt, amikor személyautó és segéd-motorkerékpár ütközött össze a Zrínyi és az úgynevezett olajos átkötő út kereszteződésében.

hozzászólás

Mennyire nehéz érvényesülnie Zalaegerszeg egyetlen óvó bácsijának?

2017. március 21., kedd 14:00

A mai napig elkerekedik a szemünk, ha egy férfiról hallunk, aki óvodapedagógusként dolgozik. Az óvó bácsi valóban ritka, mint a fehér holló, azonban Zalaegerszegen mégis akad egy.

hozzászólás

Gyepűvédők, bajvívók, végvári vitézek - Katonatalálkozót szervezett a Zalaegerszegi Honvédklub

2017. március 20., hétfő 19:20

A zalai megyeszékhely történelme során többször állt őrt végvárként a haza védelmében, vitézei harcoltak a Szent István-i gyepűrendszerben, a török ellen emelt erődben, s arra készülődtek a jugó bonyodalmak miatt 1949-ben emelt laktanyában is.

hozzászólás

Tavaszi takarítás a hegyen - A besenyői polgárőrök környezetük tisztaságára is ügyelnek

2017. március 20., hétfő 11:00

Zalaegerszeg – „Védjük a környezetünket, ne csak a tulajdonunkat!” adta ki a jelszót Besenyő és Öreghegy Polgárőr Egyesülete, s szombaton tavaszi nagytakarítást tartott a fennhatósága alá tartozó közterületeken.

hozzászólás

Vajon az ifjakat is sikerült beoltani? - oltónap a Göcseji Falumúzeumban

2017. március 20., hétfő 08:30

Zalaegerszeg - Hatodik alkalommal szervezett oltónapot szombaton a Göcseji Falumúzeum és a Göcsej Természetvédelmi Alapítvány.

hozzászólás

A ZTE FC magabiztosan, 4-1-re győzte le Balmazújvárost

2017. március 19., 22:05

Zalaegerszeg - Vasárnap a labdarúgó NB II 26. fordulójában a ZTE FC a dobogós Balmazújvárost fogadta és az egerszegiek magabiztos győzelemmel javították ki a csütörtöki Cegléd elleni kudarcukat.

hozzászólás

Csomag a kereskedelemnek

2017. március 19., 20:05

Zalaegerszeg - Múlt hét elején egyeztetésre hívta a kereskedelmi érdekképviseleteket a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Miniszterelnökség a kormány előtt levő kereskedelempolitikai kérdések témájában.

hozzászólás

Jó formában a zalai tekecsapatok

2017. március 19., 17:55

Zalaegerszeg - A tekézők Szuper Ligájában Egerszeg-Győr párharcra került sor a hétvégén, s úgy a férfiak, mint a nők találkozóján magabiztos zalai sikerek születtek.

hozzászólás

Örökzöld vámpírok - Rice a modern kor egyik legolvasottabb szerzője

2017. március 19., 17:40

Zalaegerszeg - Bár a vámpírláz 2017-re már viszonylag lecsengett, érdemes elővenni a kortárs irodalom egyik legjobban sikerült vámpírtörténetét.

hozzászólás

Rosszul kezdődött a rájátszás - A Ferencváros vendégeként lépett pályára Göcsej SK

2017. március 19., 16:55

Zalaegerszeg - A férfi futsal NB I alsóházi rájátszásának nyitányán pénteken késő este a Ferencváros vendégeként lépett pályára Göcsej SK. A hazaiak gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a mérkőzést a meghatározó játékosait nélkülöző zalaiak ellen.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...