Keresési eredmények

Találatok a "Zalaegerszeg" kifejezésre: 4852 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Könyvtárosok szakmai napja a felelősségről Zalaegerszegen

2017. május 29., hétfő 21:42

ZALAEGERSZEG Zalában jól működik az a településeket behálózó szervezet, amely ezerféle módon köti össze az embereket, közösséget, kulturális kínálatot épít, egyszerre generálja és kiszolgálja az érdeklődést.

hozzászólás

Közlekedő, versenyző családok Zala megyében

2017. május 29., hétfő 21:37

ZALAEGERSZEG A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága országos program részeként szombaton rendezte meg a „Közlekedik a család” vetélkedő megyei fordulóját, amelynek a zalaegerszegi Autó Fatér Kft. adott otthont, adta hírül a police.hu

hozzászólás

Étkek az autókból - Street food az Egerszeg Fesztiválon

2017. május 29., hétfő 21:16

ZALAEGERSZEG Az Egerszeg Fesztivál keretében, afféle minifesztiválra várják e hét végén az utcai gasztronómia iránt érdeklődőket a Dísz térre.

hozzászólás

Kigyulladt a búslakpusztai hulladéklerakó

2017. május 29., hétfő 21:13

ZALAEGERSZEG A búslakpusztai hulladéklerakóban keletkezett tűz vasárnap késő délelőtt.

hozzászólás

Karitatív alapítvánnyal csalt évekig a zalai férfi

2017. május 29., hétfő 20:57

ZALAEGERSZEG Karitatív célú alapítványt hozott létre és így gyűjtetett pénzt saját céljaira az a férfi, akit másfél év, végrehajtásában három esztendő próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélt a járásbíróság csalás miatt.

hozzászólás

Csökkenő kintlévőség - 11 lakást vettek vissza tartozás miatt Zalaegerszegen

2017. május 29., hétfő 20:47

ZALAEGERSZEG Csaknem 350 millió forint nettó árbevétellel és 44 milliós nyereséggel fogadta el a LÉSZ Kft. idei üzleti tervét az önkormányzat.

hozzászólás

Újra az idegenbeli bravúr reményében utazik a ZTE az Alba otthonába

2017. május 29., hétfő 18:25

ZALAEGERSZEG Kedden folytatódik a csata, a helyszín ezúttal Székesfehérvár, s ha ennyiből nem derült volna már ki: a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének harmadik összecsapása következik. A kedden, 20 órakor kezdődő újabb mérkőzés előtt az Alba Fehérvár és a Zalakerámia-ZTE KK párharca 1-1-re áll.

hozzászólás

150 táncos lépett fel az Albatrosz önálló estjén a Hevesi-színházban

2017. május 29., hétfő 13:35

Zalaegerszeg - Vasárnap este mutatta be újabb önálló estjét a Hevesi Sándor színházban az Albatrosz Tánc Sport Egyesület.

hozzászólás

Jedlik Ányos az e-mobilitás atyja

2017. május 29., hétfő 11:53

Magyarországnak sokkal több köze van az e-mobilitás "megteremtéséhez", mint azt gondolnánk. Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik Jedlik Ányos nevének említése, amikor a 21. század digitális közlekedéséről beszélünk, de méltatlan dolog lenne, ha a zalaegerszegi Járműipari Szakkiállítás és Konferencia előtt nem emlékeznénk meg a magyar tudósról, hiszen nélküle nem tartana itt sem a tudomány, sem pedig az elektromos autózás.

hozzászólás

Régészeti délután a Göcseji Múzeumban

2017. május 29., hétfő 11:30

ZALAEGERSZEG - Szombaton, egy országos rendezvénysorozat részeként a régészetet népszerűsítették a Göcseji Múzeumban is.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...