Keresési eredmények

Találatok a "Zalaegerszeg" kifejezésre: 4852 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Kissé átrendeződött a megyei - Elkészítették a csoportok beosztását az új bajnoki szezonra

2017. július 22., szombat 08:30

ZALAEGERSZEG - Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának versenybizottsága véglegesítette a megyei bajnokságban induló csapatokat és elkészítette a csoportbeosztásokat. Kész van a Magyar Kupa megyei selejtezőinek sorsolása is.

hozzászólás

Vasárnapig lövészbajnokság

2017. július 21., péntek 20:45

ZALAEGERSZEG - Vasárnapig tart az Ebergényi úti lőtéren a 2017. évi Történelmi Pontlövész Országos Bajnokság, melyen a 25 és az 50 méteres számokban avatnak bajnokokat.

hozzászólás

ZTE FC: tisztes vereség Ausztriában

2017. július 21., péntek 19:36

Sonnehof – Közeledve a bajnoki rajthoz, komoly erőpróbát választott tíz nappal az NB II-es nyitány előtt a ZTE FC együttese, hiszen az izraeli bajnokság egyik élcsapatával, a Maccabi Petah Tikva együttesével játszott felkészülési találkozót. Az ausztriai mérkőzésen győzött az izraeli csapat, amely sokkal erősebb együttes is.

hozzászólás

Látogatást tett a megyeszékhelyen a Virágos Magyarország zsűrije

2017. július 21., péntek 19:20

ZALAEGERSZEG - A megyeszékhelyre látogatott a Virágos Magyarország verseny zsűrijének három tagja, ismerkedve a város parkjainak, zöldterületeinek állapotával, illetve a tervezett fejlesztésekkel.

hozzászólás

Nem tolerálják a tanulókat se? - Mindenki siet, sokan türelmetlenek az utakon, pár másodpercért képesek dühöngeni

2017. július 21., péntek 08:30

ZALAEGERSZEG - Aki járművet vezet, az biztos, hogy egyszer volt tanuló is, ám a jogosítvány megszerzése után erről sokan nagyon hamar megfeledkeznek.

hozzászólás

219 ezer euróból oktatják a jövő technológiáját

2017. július 20., csütörtök 12:13

Ősztől már robotikát is tanulhatnak azon iskolák diákjai, amelyek bekapcsolódtak a horvát-magyar együttműködés keretében megvalósuló RoboTech projektbe.

hozzászólás

Az Alibánfa, a Letenye és a Zalaware-Botfa ünnepelte bajnoki aranyéremmel a szezon zárását

2017. július 20., csütörtök 08:30

ZALAEGERSZEG - Folytatjuk sorozatunkat, melyben a megyei labdarúgó bajnokságokban bajnoki címet szerzett csapatokat mutatjuk be. Ezúttal a III. osztály győztesei következnek, ám két részletben, hiszen összesen öt csoportban hirdettek győztest. Az első részben az Északi-, a Déli- és a Közép-csoport aranyérmesei következnek.

hozzászólás

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik

2017. július 20., csütörtök 07:51

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20010/5351/2017. általános számon folytat eljárást egy súlyos sérüléssel járó baleset miatt.

hozzászólás

Halálos balesetet okoztak - Tragikusan végződő figyelmetlenségek

2017. július 19., szerda 20:00

ZALAEGERSZEG - Ez év januárjában, illetve márciusban bekövetkezett halálos közlekedési balesetek miatt emelt vádat az ügyészség két férfi ellen.

hozzászólás

A megyei kórház felújításáról

2017. július 19., szerda 19:00

ZALAEGERSZEG - Négy ellenzéki párt és egy civil szervezet helyi vezetői tartottak sajtótájékoztatót szerdán a megyei kórház kerítése előtt, a befejezetlen kardiológiai szárnynál „Miért áll a kórház felújítása?” címmel. Szintén a fenntartó ÁEEK közleményben jelentette be a kórház fejlesztésének folytatását.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...