Keresési eredmények

Találatok a "Zalai Hírlap" kifejezésre: 505 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Mi így együtt összetartozunk

2017. május 23., kedd 20:15

Egervár - A Zalai Hírlap és kiadója, a PLT 2017 tavaszán hirdette meg a zalai kistelepüléseknek bemutatkozási lehetőséget kínáló Összetartozunk kampányt.

hozzászólás

Nagyot szakítottak - Zalaszentmihályi olvasónké a fődíj

2017. április 28., péntek 07:00

A nagy fődíj sok embert megmozgatott, rengetegen jelentkeztek a "Most nagyot szakíthat a Zalai Hírlappal!" elnevezésű játékunkra.

hozzászólás

Folytatódik és szélesebb elérhetőséget kínál a riportsorozat

2017. április 20., csütörtök 08:00

Zala megye - A Zalai Hírlap vasárnapi kiadása immár szombatonként jelenik meg, s mivel e változás lehetővé teszi, hogy minden kedves olvasónk számára elérhető legyen a lap, nagy sikerű turisztikai sorozatunk is egyre szélesebb közönséghez juthat el.

hozzászólás

Zalai Hírlap állásbörze - "Most van a legnagyobb igény a megbízható dolgozókra"

2017. április 11., kedd 14:01

Zalaegerszeg – Idén is nagy érdeklődés közepette nyílt meg a Zalai Hírlap második állásbörzéje. Nemcsak álláskeresők jelentek meg nagy számban, hanem a régió középvállalkozásai, óriáscégei, akik e rendezvényen keresték a megfelelő leendő munkatársaikat.

hozzászólás

Nyitásra már sokan voltak az Állásbörzén

2017. április 11., kedd 12:08

A Zalai Hírlap állásbörzéjének 11 órai hivatalos megnyitójára már megtelt a munkáltatók standjai közötti sétány, az álláskeresők, illetve az érdeklődők szinte minden standnál beszélgettek, információkat kaptak a cégek képviselőitől.

hozzászólás

Ilyen volt a Zalai Hírlap II. állásbörzéje

2017. április 11., kedd 10:00

Zalaegerszeg – Kedden tíz órától Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban látogatható a Zalai Hírlap által szervezett állásbörze.

hozzászólás

Állásbörze a Pannon Lapok Társasága és a Zalai Hírlap szervezésében!

2017. április 10., hétfő 10:13

Az április 11-én a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a régió legnagyobb munkáltatói lesznek jelen. A standokon összesen több ezer álláshellyel várják az érdeklődőket, harmincnál is több vállalkozás keresi itt leendő munkatársait.

hozzászólás

Múltidéző - A Zalai Táncegyüttes jubileuma

2017. április 01., szombat 08:30

Ezúttal az idén hatvanéves Zalai Táncegyüttes életéből válogattunk fotókat a Zalai Hírlap archívumából. Az alábbi cikk pedig, amelyből részletet közlünk, 1972-ben jelent meg a Táncművészeti Értesítőben.

hozzászólás

Tanítványaival együtt olvassa a Zalai Hírlapot

2017. március 22., szerda 07:30

Zalaegerszeg - Nemcsak a családnak, de a Zalai Hírlap olvasóinak, azaz a tágabb famíliának is süt-főz Horváth Eszter középiskolai tanárnő.

hozzászólás

Előfizetőnk barátságokat köszönhet a Zalai Hírlapnak

2017. március 20., hétfő 20:10

Két éve adtunk hírt Pálfy László nyugalmazott tanár segítségével az űrhajózás világnapjáról. A tanár úr harminc éve hűséges előfizetője a Zalai Hírlapnak, több szállal is kötődik hozzá.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...