Keresési eredmények

Találatok a "Zalakerámia-ZTE KK" kifejezésre: 859 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

A ZTE KK a végén nem kegyelmezett az Albának sem

2017. április 27., csütörtök 20:41

Zalaegerszeg – Mindkét mérkőző fél szempontjából nagyon fontos mérkőzés következett a csütörtökön este az egerszegi sportcsarnokban, ahol felsőház középszakaszának elsőségére hajtó Alba Fehérvárt fogadta a későbbi minél jobb helyezésre pályázó Zalakerámia-ZTE KK, amely megint egy nagy győzelmet aratott.

hozzászólás

ZTE KK: készülnek a csütörtöki meccsre

2017. április 25., kedd 19:48

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatára ugyan majd csak csütörtökön vár újabb komoly kihívás, de Stárics Kornél, a klub ügyvezetője a meccs kapcsán már kedden néhány hasznos információval szolgált a szurkolóknak.

hozzászólás

A védekezés dicsérete: a zalai csapat magas emberei végezték a "piszkos munkát" Szolnokon

2017. április 25., kedd 08:00

Zalaegerszeg - Szolnoki sikerével hatalmas lépést tett a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, hogy pályaelőnyt élvezzen a későbbi rájátszásban, de még semmi sem dőlt el. Benke Szilárd, az egerszegiek újra remeklő játékosa szerint is kellene még egy (vagy kettő...) siker, hogy mindez biztos legyen.

hozzászólás

ZTE KK: nagyszerű siker Szolnokon

2017. április 23., 22:00

Zalaegerszeg - Vasárnap este Szolnokon folytatta a küzdelmet az NB I A-s férfi kosárlabda-bajnokság középszakaszának felsőházában a Zalakerámia-ZTE KK.

hozzászólás

Egerszegi siker Santa Sofiában

2017. április 21., péntek 19:35

Az olaszországi Santa Sofiában a Sportilia Olimpiai Sportközpontban vett részt nemzetközi tornán a Zalakerámia ZTE KK U12-es gyermek csapata, amely nem is tért haza a viadal trófeája nélkül.

hozzászólás

A Körmend-verés után szolnoki vendégség jön

2017. április 21., péntek 19:35

A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata több szempontból is rendkívül fontos mérkőzést nyert meg csütörtökön a Körmend ellen. Bencze Tamás együttese vasárnap (19.00) a Szolnok otthonába látogat, ráadásul ott sem lesz esélytelen...

hozzászólás

A ZTE KK végül megtörte a Körmendet

2017. április 20., csütörtök 20:49

Zalaegerszeg – Szezonbeli negyedik összecsapására készült a Zalakerámia-ZTE KK és az Egis-Körmend NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata, a felfokozott várakozás pedig a felsőház küzdelmei miatt is indokolt volt csütörtökön este. A ZTE KK remek győzelmet aratott.

hozzászólás

Csak hideg fejjel van esély győzni - A ZTE KK csütörtökön a Körmendet fogadja

2017. április 20., csütörtök 09:00

Zalaegerszeg - Csütörtökön kettős kosárlabda mérkőzést rendeztek az egerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban. Előbb 16 órától a ZTE NKK női együttese a DVTK-t fogadja, majd 19 órától következik egy régi "klasszikus" összecsapás. A Zalakerámia-ZTE KK a Egis-Körmend csapatát látja vendégül.

hozzászólás

Stárics Kornél tud a botrányról, de a ZTE KK minden légiósa játszik a Körmend el (frissítve)

2017. április 20., csütörtök 08:23

A Blikk információi szerint a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapatának amerikai légiósai a vasárnapi, Falco KC elleni vereséget követően egy budapesti szórakozóhelyen szóváltásba keveredtek a személyzettel és rendőri intézkedésre is sort került.

hozzászólás

Csütörtökön ZTE-Körmend a 25 évvel ezelőtti aranyérmesekkel

2017. április 19., szerda 09:00

Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda-bajnokság felsőházában csütörtökön ismét egy kemény csata vár a Zalakerámia-ZTE KK-ra, hiszen a Körmendet fogadja. A találkozó szünetében egy nagy csapat köszöntése zajlik majd, ugyanis a ZTE 25 évvel ezelőtt bajnokcsapatát hívják a játéktérre.

hozzászólás

Részletes műsorMűsorok betöltése...