Keresési eredmények

Találatok a "Zalakerámia-ZTE KK" kifejezésre: 876 db Szűkítse a találatokat a paraméterek pontosításával!

Tehetséges irányító érkezik Körmendről a ZTE KK-hoz

2017. június 21., szerda 15:08

Körmendi nevelésű fiatal játékost igazolt a Zalakerámia-ZTE KK bajnoki bronzérmes férfi kosárlabda-csapata: a 19 éves Doktor Péter egyéves szerződést írt alá tegnap a kék-fehérekhez.

hozzászólás

Egyik légiósának már ajánlatot tett a ZTE KK

2017. június 12., hétfő 17:57

ZALAEGERSZEG Kedden már nem kell játszani, aminek alighanem szurkoló és játékos egyaránt örül. A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasai ugyanis már szombaton megszerezték a bronzérmet a Körmenddel szemben. Volt nagy ünneplés, az élet viszont nem áll meg, s már „készül” az új csapat.

hozzászólás

Bronzérmes a Zalakerámia-ZTE KK!

2017. június 10., szombat 19:56

A férfi kosárlabda bajnokság bronzcsatájának második mérkőzését rendezték meg Zalaegerszegen, természetesen telt ház előtt. A Zalakerámia-ZTE KK együttese számára kézzelfogható közelségbe került az érem a Körmenddel szemben. Az egerszegiek drámai csatában győztek, így Egerszegre került a bronzérem.

hozzászólás

Körmend-ZTE KK: két ősi rivális harca a dobogóért

2017. június 07., szerda 07:00

Zalaegerszeg - Szerdán megkezdi két győzelemig tartó párharcát a bronzéremért kiírt helyosztón a Zalakerémia-ZTE KK és az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapata. A párharc nyitánya szerda este hat órakor Körmenden lesz.

hozzászólás

A bronzcsata jut a ZTE KK-nak, szerdán Körmenden kezdenek

2017. június 06., kedd 09:00

ZALAEGERSZEG Bár hősiesen helytállt, mégsem tudta kiharcolni a férfi kosárlabda elődöntőben az ötödik mérkőzést a Zalakerámia-ZTE KK. Szombaton az Alba Fehérvár nyert és továbbjutott, immár a döntőbe, a ZTE KK pedig készülhet a Körmend elleni bronzcsatára.

hozzászólás

Szombaton sorsdöntő ütközet előtt a ZTE KK, csak nem tudni kikkel...

2017. június 02., péntek 19:35

ZALAEGERSZEG A férfi kosárlabda-bajnokság elődöntői közül már csak a Zalakerámia-ZTE KK-Alba Fehérvár csata "áll". Szombaton 19 órától Zalaegerszegen sorsdöntő ütközet következik, hiszen a ZTE KK már csak egy győzelemmel tudja kivívni a hétfői folytatás lehetőségét.

hozzászólás

Újra az idegenbeli bravúr reményében utazik a ZTE az Alba otthonába

2017. május 29., hétfő 18:25

ZALAEGERSZEG Kedden folytatódik a csata, a helyszín ezúttal Székesfehérvár, s ha ennyiből nem derült volna már ki: a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének harmadik összecsapása következik. A kedden, 20 órakor kezdődő újabb mérkőzés előtt az Alba Fehérvár és a Zalakerámia-ZTE KK párharca 1-1-re áll.

hozzászólás

Egyenlített az Alba a ZTE KK ellen

2017. május 26., péntek 20:53

Zalaegerszeg - Az egerszegi szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek a férfi kosárlabda bajnoki elődöntő második, péntek esti találkozójára. A Zalakerámia-ZTE KK arra készült, hogy hazai pályán is legyőzze az Alba Fehérvár csapatát, de nem sikerült. Nyertek a fehérváriak és egyenlítettek (1-1) a párharcban.

hozzászólás

Pénteken folytatódik a férfi kosárlabda elődöntő

2017. május 25., csütörtök 17:35

ZALAEGERSZEG Igazán megünnepelni sem volt ideje szerdai sikerét a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasainak, máris itt a folytatás az Alba Fehérvár ellen. Pénteken 19 órától a Zalakerámia Sportcsarnokban csapnak össze a felek és akinek jut hely, minden bizonnyal parázs összecsapást láthat majd.

hozzászólás

Már éremközelben a ZTE KK -és a történet szerdán folytatódik

2017. május 23., kedd 08:00

Zalaegerszeg - A történet folytatódhat - vasárnap ez volt a legfőbb cél a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasai számára.

hozzászólás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...