Keszthely

2013.11.05. 14:15

A helyi pénz jót tett volna Keszthelynek

Keszthely - Úgy látom, a város vezetése már három éve egyáltalán nem bírja elviselni a kritikát – fogalmazott keddi sajtótájékoztatóján Selmeczy Zsuzsanna.

Sámel József

A Jobbik Magyarországért Mozgalom keszthelyi szervezetének elnöke, önkormányzati képviselője hangsúlyozta: a legutóbbi képviselő-testületi ülésen nem értett egyet a hulladékszállítás szerinte nem igazságos rendszerével, s a minden évben ugyanazt megjelenítő, de fejlesztési alternatívákat nem kínáló turisztikai intézkedési tervvel. Kifogásait szóvá is tette, ám érdemi választ egyik kérdésére sem kapott, sőt, teljes egészében nem is mondhatta el véleményét. Ez már sokszor előfordult – fogalmazott.

Kiemelte: nagyon sajnálja, hogy az önkormányzat „nem időszerű" jelzővel elhalasztotta a Jobbik által javasolt, támogatott Balatoni Korona bevezetését, s az erre félretett összeget, hárommillió forintot is átcsoportosította más területre. A képviselő úgy véli: nemcsak a helyi vállalkozókat, hanem a gazdaságot is jelentős mértékben segítette volna az alternatívát kínáló helyi fizetőeszköz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!