Keszthely

2014.08.28. 14:32

Az Együtt társelnöke Keszthelyen

Keszthely - Az Együtt társelnöke személyes jelenlétével is támogatta az Együtt – a Korszakváltók Pártja és a Demokratikus Koalíció keszthelyi szervezeteinek aláírásgyűjtését.

Keszey Ágnes

Az „Együtt a demokratikus Keszthelyért!"' elnevezésű kampányról Szigetvári Viktor elmondta:

- Fontos ez a választási összefogás, mely balközép megújulását hozhatja el Keszthelyen is. Országszerte teljes átláthatóságot szeretnénk az önkormányzati szerződések kapcsán is, az üvegzsebtörvénynél is  szigorúbb nyilvánosságot, korrupcióellenes lépéseket, és a helyi média függetlenségét.

Sági Tamás Máté, a 4. vk. képviselőjelöltje, Kovács Viktória polgármesterjelölt, Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke,  Molnár Tibor választókerületi elnök. Fotó: Keszey Ágnes

Kovács Viktória, az Együtt a demokratikus Keszthelyért! polgármesterjelöltje elmondta:

- Jó ütemben halad az aláírásgyűjtés, jövő hét elején várhatóan le tudjuk adni a jelöléshez szükséges aláírásgyűjtő íveket a helyi Választási Bizottságnál.

A belvárosban tartott aláírásgyűjtésen a körzet képviselőjelöltje, Sági Tamás Máté beszélt programjáról az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!