Keszthely

2016.10.14. 14:39

A nagy napon

Keszthely –A vintage, természetes és az elegáns, klasszikus stílus egyaránt divatos az idei esküvőkön - ez is kiderült a Festetics kastély esküvői nyílt napján.

A ceremónián és a lakodalmon főként a púderes, paszteles árnyalatú díszítések jelennek meg.

Menyasszonyi ruhákat is bemutattak a nyílt napon - az egyik divatos öltözet mellett Tóthné Mezőfi Agáta, a kastély programmenedzsere

A legtöbben az aktuális trendek alapján választják a dekorációt, a szolgáltatók tapasztalatai szerint egyre többen már határozott elképzeléssel keresik a kiegészítőket, virágokat.

A menyasszonyi csokorban most a mezei virág a divatos, rengeteg rezgővel de az ellenkező stílusirányzatot megjelenítő angol rózsa vagy orchidea is kedvelt. Sokan csokiszökőkúttal is kedveskednek a násznépnek, sőt, már italszökőkút is létezik.

A kastélyban úgy tapasztalják, hogy míg korábban főként a harmincas korosztályhoz tartozók kötötték össze életüket, mostanában inkább a fiatalabbak házasodnak: többségében a húszas éveik elején járó párok mondják ki a boldogító igent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!